Connect with us

Emisiuni

În această seară, la Kanal D, premiera noului sezon al emisiunii „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

O reîntâlnire cu provocările limbii române și cu inteligența concurenților.

Published

on

Foto Credit: Kanal D
Reclame

Noul sezon al emisiunii de succes „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” începe în această seară, la ora 22:30, la Kanal D. Emisiunea va fi difuzată în fiecare seară de miercuri până vineri, de la 22:30.

 După două sezoane care au cucerit publicul si au introdus un nou obicei în viața românilor, acela de a-si testa abilitatile de vocabular,  „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” revine pentru a aduce o nouă doză de distracție, provocări intelectuale și pasiune pentru limba română.

Dan Negru, amfitrionul acestui quiz cuceritor prin mecanismul simplu, este nerăbdător să îi introduce din nou pe telespectatori într-o nouă aventură a sensurilor cuvintelor.

 În fiecare editie a emisiunii, cinci concurenți inteligenti și entuziaști se vor confrunta într-o competiție palpitantă pentru a-și demonstra cunoștințele despre cuvinte. În această seară, cuvinte precum „Mușuroaie”, „Stofă”, „Turturică” și „Huli” vor pune la încercare inteligența și rapiditatea de răspuns a concurenților, provocându-i să găsească rapid raspunsul la definitiile enuntate de Dan Negru.

Mare atentie! Nu vă lasati mintea să zacă! Ne-am întors la Jocul cuvintelor!”, spune Dan Negru, înainte de a da startul noului sezon “Jocul cuvintelor”.

„Jocul cuvintelor cu Dan Negru” nu este doar o competiție, ci și o oportunitate pentru concurenti si telespectatori de a-și testa cunoștințele, de a se distra și de a se educa în același timp.  Prima editie a noului sezon va fi difuzata în aceasta seara, la ora 22:30, la Kanal D!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending