În această seară, la “Survivor România”, se va disputa un nou joc pentru recompensă! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Reality Show

În această seară, la “Survivor România”, se va disputa un nou joc pentru recompensă!

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Astăzi, la “Survivor România”, difuzat la ora 20:00, la Kanal D, o nouă bătălie epică se va desfășura pe terenul din îndepărtata Republică Dominicană, între Faimoși și Războinici, într-unul dintre cele mai importante meciuri. Miza jocului de astăzi este uriașă și râvnită de concurenții ambelor echipe, cu atât mai mult cu cât se va disputa jocul pentru recompensă, atât de folositoare pentru concurenți.  

 

 

Ediția din această seară “Survivor România” debutează cu discuții aprinse în tabăra Faimoşilor, în adăpostul improvizat de aceștia, în jungla dominicană, acolo unde lipsurile și oboseala se acutizează și încep să își spună cuvântul. Tensiunile se țin lanț în echipa roșie, reproșurile aruncate de unii dintre Faimoși cer urgent o strategie viabilă pentru aceștia, care să consolideze echipa cât mai rapid.

 

Zannidache este primul care se arată deranjat de performanețele sportive ale unora dintre coechipiere, iar de cealaltă parte, Alexandra Stan încearcă să le demonstreze colegilor că nu este veriga slabă a echipei. Totodată, Faimoasa Alexandra clachează și, cu ochii în lacrimi, mărturisește că această competiție o solicită la maximum, peste așteptări.  “Mi se pare că, nu știu, nu suntem luate în serios. Au ieșit la suprafață șerpii. Dar chiar sunt un om foarte puternic, chiar am trecut prin foarte multe chestii și nu credeam că o să fie atât de greu”, spune dezamăgită Faimoasa.

Jocul pentru recompensă de la “Survivor România”, disputat în această seară, de la ora 20:00, necesită o atenție sporită, forță, îndemânare și multă răbdare din partea Faimoşilor și Războinicilor. Fiecare duel va avea la start câte doi concurenți din fiecare echipă, aceștia vor urca pe o platformă cuburi uriașe, gonind cu acestea către următorul obstacol, acolo unde le vor fi puse la încercare îndemânarea și răbdarea; spre finalul traseului, aceștia vor fi nevoiți să umple un vas cu nisip, ajutați de o linguriță.

 

Advertisement

Apar și primele tensiuni în jocul din această seară, în tabăra Faimoşilor, Cătălin Moroșanu fiind cel mai vocal în acest sens. Sportivul, văzându-se neputincios în a stabili împreună cu coechipierii săi o strategie în goana după mult râvnitele puncte, în duelul cu Războinicii, clachează și are o ieșire nervoasă.

 

Nu ratați o nouă confruntare dramatică între Faimoși și Războinici, în această seară, de la ora 20:00, la “Survivor România”, reality-ul urmărit de milioane de telespectatori, la Kanal D!

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Subscribe to our newsletter!
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending