miercuri, februarie 21, 2024
More
  AcasăTeleviziuneReality ShowÎn această seară, la Visuri la cheie, o familie va reînvăța să...

  În această seară, la Visuri la cheie, o familie va reînvăța să zâmbească cu adevărat: ”singurele lacrimi care ne plac sunt cele de fericire”

  Într-o familie în care niciodată nu a existat liniște, bucurie sau momente adevărate de fericire, este foarte greu să inspiri gândul că toate se vor rezolva. Cu atât mai mult, cu cât unul dintre copii nu a cunoscut niciodată ce înseamnă sănătatea cu adevărat și s-a confruntat cu o problemă care i-ar putea fi fatală în orice clipă. Printre toate acestea, o mamă a știut mereu să țină capul sus și să facă orice fel de efort pentru copiii ei și pentru a-i vedea pe aceștia că trăiesc mai bine decât a făcut-o ea. În această seară, de la ora 21:30, echipa Visuri la cheie ajunge acasă la cei din familia Oprea pentru a-i reînvăța să creadă în ajutorul primit de la cei din jurul lor.

  După divorț, Florentina Oprea s-a văzut nevoită să o ia de la capăt și s-a mutat în chirie. ”Era un mediu foarte nociv pentru copii, pentru mine. Am divorțat și a trebuit să o iau de la capăt, cu trei copii”, își amintește ea. Nu i-a fost deloc ușor deoarece mezinul suferă de o malformație la inimă. ”O consider o sentință la moarte, direct. Are o rată de succes extrem de mică”, spune Matei, puștiul extrem de puternic care nu a renunțat niciodată la credință și care nu a lăsat garda jos în lupta pentru propria viață.

  În ciuda tuturor aceste probleme, mama, Florentina, și-a dorit mereu să fie independentă și a considerat că alții se confruntă cu provocări mai mari, așa că nu a fost de acord nici măcar cu înscrierea la emisiune. Adelina, una dintre persoanele apropiate familiei a simțit însă ce ar însemna pentru cei din familia Oprea vizita echipei Visuri la cheie: ”nu cred că există cineva care să merite mai mult”.

  În doar câteva ore, vom vedea cum se va schimba viața pentru Florentina și copiii ei, după ce Dragoș Bucur și colegii au ajuns acasă la ei. ”Singurele lacrimi care ne plac sunt cele de fericire”, va spune prezentatorul după ce va afla mai multe despre povestea lor de viață și după ce îi va asigura că de acum, totul va fi diferit.

  Dragoș, Bucur, Cristina Joia, Alex Gavrilescu și Oana Boghiu formează echipa care va ajuta familia Oprea să găsească un drum mai drept, mai bine pavat în viață. Nu ratați, de la 21:30, penultima ediție din sezonul 10, pe PRO TV! Emisia poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

  Dorin Huntai- Redactor-Șef

  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro

  Dorin Huntai- Redactor-Șef
  Dorin Huntai- Redactor-Șefhttps://www.radardemedia.ro
  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente