Connect with us

Premieră TV

În această seară, Marea Premieră a serialului de succes “Infidelul”!

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Întâmplări pline de suspans și încărcate de emoție se vor derula astăzi, în primul episod din noul serial “Infidelul”, de la ora 20:00, la Kanal D.

Telespectatorii o vor cunoaște în aceasta seară pe Asya (Cansu Dere), eroina seriei, o femeie care a primit tot ce și-a dorit de la viață: frumusețe, carieră, un copil și un soț perfect. Istoria personală a frumoasei Asya Arslan este una cu totul emoționantă.

Încă de la o vârstă fragedă, Asya a rămas orfană, iar dorința ei cea mai mare a devenit aceea de a-şi întemeia un cămin fericit. Anii au trecut, Asya a devenit un medic renumit, şi în acest context a ajuns să-l întâlnească pe Volkan (Caner Cindoruk), un bărbat charismatic, de profesie arhitect, de care s-a îndrăgostit. Asya și Volkan și-au întemeiat o familie, iar din dragostea lor a venit pe lume Ali (Alp Akar), băiatul cuplului. Asya și-a văzut visul cu ochii: o căsnicie fericită și o familie iubitoare, la care a visat întotdeauna. Ani buni, Asya și Volkan au conviețuit în armonie deplină, și niciunul nu își imagina că viața pe care o trăiau era doar “liniștea de dinaintea furtunii”.

O întâmplare face că Asya să descopere un detaliu semnificativ care îi va schimbă, definitiv, viața.

Existența femeii va lua o întorsătură dramatică atunci când descoperă că soțul ei duce o viață dublă. Asya află că Volkan are, de ani buni, o relație cu o tânăra frumoasă, pe nume Derin (Melis Sezen) și că așteaptă un copil cu aceasta. Drama femeii nu se termină aici, pentru că Asya află că soțul a falimentat afacerile familiei, acumulând datorii uriașe. Și lucrurile nu se opresc aici, pentru că Asya află că toți cei din jur știau despre aventură soțului ei. În ciuda acestor lovituri dure, femeia refuză să fie o victimă, și vrea să se răzbune pe Volkan, dar și pe toți cei care au trădat-o. Nimic nu-i va stă în cale ambițioasei Asya atunci când este vorba de familia sa.

               Serialul beneficiază de un scenariu extrem de bine articulat, credibil, cu lumini și umbre, cu personaje complexe. Pe acestea din urmă le veți putea descoperi începând din această seară, de la ora 20:00, odată cu Marea Premieră a serialului “Infidelul”. Producția va putea fi urmărită de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending