Connect with us
Reclame

 

Seara de luni se deschide la „Șerifi de România” cu 6 concurenți care se vor întrece în ultimele probe eliminatorii înainte de marea finală. Obosiți, accidentați și cu nervii întinți la maximum, concurenții au de îndeplinit misiuni care sunt din ce în ce mai istovitoare.

La finalul serii, numai 4 dintre ei vor intra în Finala care se va difuza la Antena 1 marți, 22 decembrie, de la 20.30.

În ediția de luni însă spiritele se încing din nou. Vedetele află de la Dan Negru că trebuie iarăși să își petreacă noaptea sub cerul liber. „Dacă urăsc ceva la acest concurs, asta e: să dorm în natură, să dorm pe pământ, în aer liber”, mărturisește nemulțumit Giani Kiriță, chinuit și de o durere îngrozitoare de cot. Nici Raluca de la Bambi nu e ferită de lovituri, astfel că în timpul antrenamentului cade și se sperie foarte tare deoarece I se pare că s-a lovit la coloană. Mâncarea e și ea din ce în ce mai puțină, astfel că trebuie și ea raționalizată pentru ca militarii să nu rămână flămânzi. Transportați cu elicopterul, concurenții ajung în mijlocul unei păduri unde primesc instrucțiuni referitoare la adăpostul individual pe care fiecare în parte trebuie să și-l construiască pentru noapte. Provocarea e mare, iar insomnia bate la ușă.

Aflați într-o stare fizică și psihică deplorabilă, cei 6 simt din ce în ce mai tare presiunea concursului. Ies la iveală strategii și, deși probele se desfășoară în continuare pe echipe, fiecare dintre ei devine conștient că trebuie să înceapă și o luptă pe cont propriu pentru a ajunge și mai aproape de Finală și marele premiu de 10.000 de euro. CRBL își pierde răbdarea și e din ce în ce mai nemulțumit de atitudinea unor colegi, însă Dan Negru aveizează: „Câștigă cei care au nevrii tari!”

Cine pleacă acasă și cine sunt cei 4 finaliști ai show-ului „Șerifi de România”, telespectatorii Antena 1 vor afla luni, 21 decembrie, de la 20.30.     

Dan Negru - Serifi de Romania / Antena 1

Dan Negru – Serifi de Romania / Antena 1

Serifi de ROMANIA - ANTENA 1 (2)

Serifi de ROMANIA – ANTENA 1 (2)

SERIFI DE ROMANIA ANTENA 1

SERIFI DE ROMANIA
ANTENA 1

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

IN Trending