In aceasta seara sa da startul campaniei "Romania Land of Choice" - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

In aceasta seara sa da startul campaniei "Romania Land of Choice"

Published

on

Campania de promovare a Romaniei ca destinatie turistica, “Romania – Land of Choice”, va debuta sambata, 1 august, pe canalul Eurosport , prin primul clip al acesteia, care va fi difuzat la ora 21.30.

“Simultan, pentru a marca debutul campaniei, acelasi clip va rula pe cea mai mare fatada media din Europa, Cocor Media Channel din Bucuresti, fiind preluat in direct de pe canalul Eurosport. Spotul va continua sa fie difuzat pe suportul de la Cocor si pe parcursul saptamanii viitoare”, se arata intr-un comunicat MT.

Campania ii va avea ca protagonisti pe cei trei mari campioni romani, Nadia Comaneci, Ilie Nastase si Gheorghe Hagi, iar clipurile de promovare vor fi difuzate in perioada august-decembrie 2009 si pe postul CNN.
Potrivit MT, obiectivele acestei campanii sunt cresterea notorietatii internationale a Romaniei ca destinatie turistica, sporirea interesului publicului international fata de Romania si cresterea numarului de turisti straini din Romania.

Eurosport este un post de televiziune de sport paneuropean cu un public de peste 116 milioane de telespectatori din 59 de tari.

[youtube 9y-3lAYi7Vg]

Sursa: Ziare.com

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending