Connect with us

A-Z NEWS

In cat timp va fi curatat apartamentul cu ajutorul unei firme specializate

Published

on

Vrei sa angajezi o firma de curatenie si te intrebi cat dureaza ca locuinta ta sa straluceasca de sus in jos? Pentru un serviciu de curatenie profesional, timpi de executie variaza de la un caz la altul si depinde de numarul de persoane angajate, de eficienta produselor si echipamentelor utilizate, precum si de completitudinea lucrului, care poate fi mai mult sau mai putin temeinica si meticuloasa.

Evaluari initiale

O firma de curatenie profesionista va face tot posibilul pentru ca fiecare camera sa fie stralucitoare si parfumata. O astfelde firma este Helppy.ro, ce ofera servicii profesionale de curatenie, igienizare, dar si servicii conexe de curatenie profesionala in Bucuresti. Cu toate acestea, inainte de a intreba cat dureaza curatarea unui intreg apartament, trebuie luate cateva consideratii preliminare, si anume:

-dimensiunea casei;

-numarul de camere;

-conditiile;

-oamenii si animalele de companie prezente.

Toate aceste variabile afecteaza timpul necesar unei curatari amanuntite.

Acestea fiind spuse, este normal sa iti doresti un serviciu rapid pentru a obtine o casa perfect curata. O companie eficienta de curatenie angajeaza in general o echipa de 3 sau 4 angajati. Responsabilii au sarcini foarte specifice si sunt instruiti sa curate fara a deteriora mobilierul, tapiteria si suprafetele. Prin urmare, echipa va sti si ce tehnici sa adopte pentru a lasa spatiile fara un fir de praf.

In general, atunci cand este estimat timpul necesar unei curatari temeinice, folosind 4 persoane, este nevoie de cel putin 60 de minute pentru aproximativ 100 de metri patrati. In timpul prestarii serviciului, fiecare profesionist optimizeaza timpul, fara a impiedica munca altora: de exemplu, in timp ce unul se ocupa de bucatarie, celalalt va curata baile si altul va aspira podeaua. Aceasta abordare permite sa nu lase niciun colt al casei neigenizat si sa elimine murdaria chiar si in colturile cel mai greu accesibile.

In timpul curatarii, vor fi utilizate echipamente de ultima generatie, cum ar fi aspiratoarele echipate cu filtre HEPA care sunt capabile sa indeparteze chiar si cel mai fin praf si particule. La final, casa nu va fi doar curata, ci si in conditii de siguranta, deoarece vor fi folosite doar produse de curatare de calitate.

Primul pas: ordonarea casei! Fiecare camera din apartament poate lua mai mult sau mai putin timp putin. Unele spatii sunt mai dificil sau mai complicat de curatat decat altele. In plus, curatarea saptamanala si zilnica efectuata de proprietari este foarte importanta. Apartamentele neglijate, cu mult praf si urme de grasime implica inevitabil mai multa atentie si, prin urmare, perioade mai lungi.

Uneori, unii clienti cer ajutorul unei companii de curatenie pentru a „ordona” casa, dar ce inseamna asta? De obicei, aceasta implica golirea cosurilor de gunoi, colectarea hainelor si jucariilor in jur, curatarea meselor, spalarea vaselor, pregatirea patului etc. In functie de dimensiunea apartamentului, curatarea normala poate dura aproximativ 45 de minute. O companie de curatenie care va putea lucra intr-un mediu care este deja ordonat si lipsit de obiecte imprastiate va fi cu siguranta capabil sa faca curatenie completa in mai putin timp.

Odata ordonata, fiecare camera implica interventii specifice si utilizarea unor metode specifice pentru a optimiza timpii si a oferi cele mai bune rezultate.

Cat dureaza curatarea unui apartament mare?

Orice casa de cel putin 200 de metri patrati va fi dificil de curatat pentru cineva care nu are echipamentul potrivit si metoda corecta. De obicei, aceste apartamente mari au mai multe dormitoare si cel putin 2 bai. O companie specializata de curatenie va reusi sa iti ofere servicii de curatenie de calitate in aproximativ 3 sau 5 ore. Acest timp mediu este cel estimat daca camerele au fost curatate in mod regulat in timpul saptamanii. In caz contrar, este necesar sa se intervina de-a lungul plintelor, sa se curete usile, gurile de aerisire, in spatele canapelelor si a aparatelor etc., iar acest lucru implica o munca suplimentara.

Indiferent de dimensiunea locuintei, de curatenia care se efectueaza de obicei si de starea in care se afla, interventiile efectuate de helppy.ro vor avea loc cat mai repede posibil si cu un numar de angajati care variaza in functie de nevoi. Curatarea va fi efectuata numai de personal inalt calificat, cu echipamente de ultima generatie si detergenti de calitate, ecologici si siguri.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending