miercuri, februarie 21, 2024
More
  AcasăTeleviziuneTV Divertisment ShowÎn câteva ore, Ana Baniciu și Adrian Nartea vor fi Săriți de...

  În câteva ore, Ana Baniciu și Adrian Nartea vor fi Săriți de pe fix! „Mamă, mi-au sărit și extensiile!”

  În această seară, de la ora 21:30, cei de acasă se vor putea bucura de o nouă ediție din cel mai nebun show al momentului, Săriți de pe fix!. Sub atenta supraveghere a lui Cabral, 8 comedianți și doi invitați speciali vor ține piept celor mai amuzante provocări.

  De această dată, Anisia Gafton, Anca Dinicu, Emily Burghelea, Paul Ipate, Alex Bogdan, Lucian Ghimiși, Mihai Rait și Drăcea sunt cei responsabili pentru voia bună a telespectatorilor. Acestora li se vor alătura Ana Baniciu și Adrian Nartea, cei doi invitați speciali, care sunt gata să genereze starea de bine a românilor.

  Printre jocurile serii se va număra și „Decolare spontană”, la care vor lua parte Ana Baniciu și Alex Bogdan. Regulile sunt simple: „O să le comunic un domeniu și ei vor spune, alternativ, un cuvânt din sfera domeniului respectiv. Au variantă bună… rămân la sol!”, va spune Cabral. Alex Bogdan va încerca să își intimideze adversara: „Baniciu, te distrug psihologic!”, însă lucrurile nu vor merge conform planului, iar primul ridicat de la sol va fi chiar el: „Cred că plânge”, va spune artista despre rivalul său. Totuși, nici Ana Baniciu nu va rămâne, la propriu, cu picioarele pe pământ pentru prea mult timp: „Mamă, mi-au sărit și extensiile!”, va remarca aceasta șocată. Cum se vor descurca cei doi pe parcursul întregului joc, vom vedea în această seară.

  Emily Burghelea se va duela cu Adrian Nartea în cadrul probei „O gustare”. Cei doi vor sta cu capul pe spate, vor pune câte un biscuit pe frunte și, fără să își folosească mâinile, vor fi nevoiți să îl ducă la gură. Cine mănâncă cei mai mulți biscuiți… câștigă! Încă de la început, Drăcea va încerca să îl ajute pe actor: „Imaginează-ți că e proteină”. Însă Adrian Nartea va întâmpina multe dificultăți în timpul jocului, iar comedianții aflați la canapele vor face haz de necaz: „Nasul ăla e rampă de lansare pentru biscuit”, va spune Anisia Gafton. Cine va reuși să câștige această probă, vom afla în câteva ore.

  Show-ul în care comedia nu are o miză, nimeni nu câștigă nimic, în afară de premiul cel mare: râsul publicului său, este astăzi, de la ora 21:30, la PRO TV și cu o săptămână în avans pe VOYO.

  Dorin Huntai- Redactor-Șef

  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro

  Dorin Huntai- Redactor-Șef
  Dorin Huntai- Redactor-Șefhttps://www.radardemedia.ro
  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente