Connect with us

Emisiuni

În ce personaje se vor transforma Jazzy Jo şi Zarug în cea mai nouă ediţie Te cunosc de undeva!

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Şi în cea de-a opta gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, ruleta i-a pus la grea încercare pe Zarug şi partenerea sa, Jazzy Jo, alegând pentru ei un personaj cu totul special – Edith Piaf şi binecunoscuta piesă – Je ne regrette rien

Pe lângă emoția cu care este încărcată melodia, a venit și provocarea unui nou travesti, despre care Zarug spune: „Gala asta, Ruli ne-a dat-o la glezne grav cu Edith Piaf, un personaj imposibil de greu. Ca să putem interpreta personajul, și eu și Jo, l-am încărcat cu poveștile noastre de viață, ne-am cântat dezamăgirile, eşecurile și reuşitele. Acum rămâne de văzut dacă am și reușit să nu „Regretăm nimic” fără să ne înecăm în lacrimi. M-am bucurat să avem un make-up spre grey scale (alb-negru), pentru a accentua ideea asta, că venim din alte vremuri, două personaje în căutarea unui acum al lor!”. Colega sa, Jazzy Jo, s-a declarat şi ea de-a dreptul speriată de personajul primit: „M-a cuprins disperarea, e foarte-foarte greu!”

Advertisement

Cum s-au descurcat Zarug și Jazzy Jo cu provocarea primită şi dacă vor reuși să intre cu adevărat în pielea personajului, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, sâmbătă seară, de la 20:00, la Antena 1.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending