Connect with us

Spectacole

In Concertul de deschidere a CM Fifa 2010 va urca pe scena Shakira, Alicia Keys, Angelique, Kidjo, Black Eyed Peas si multi alti, live la TVR 1

Published

on

Reclame

TVR 1 şi TVR HD vor transmite în direct din Johanesburg concertul care va preceda debutul Campionatului Mondial de Fotbal FIFA, în data de 10 iunie, de la ora 21.00.

Românii vor avea şansa să urmărească la TVR în sistem de înaltă definiţie spectacolul grandios de la Orlando Stadium, în care vor cânta Shakira, Alicia Keys, Angelique, Kidjo, Amadou & Mariam, Black Eyed Peas, Blk Jks, Freshlyground, Hugh, Masekela, John Legend, Juanes, K’Naan, Mzansi Youth Choir, Soweto Gospel Choir, The Parlotones, Tinariwen, Vieux Farka Toure, Vusi Mahlasela.

Alt eveniment care va avea loc înaintea debutului Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2010 din Africa de Sud va fi meciul de „Încălzire” ce va putea fi urmărit la TVR 1 în 8 iunie de la 17.45.

Din 11 iunie, microbiştii pot urmări 64 de meciuri (dintre care nu mai puţin de 56 în direct, cu mai multe redifuzări) din Africa de Sud la TVR 1 , TVR 2 , TVR HD şi TVR.ro.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending