Connect with us

A-Z NEWS

In copilarie, Victor Slav a cantat in cor

Published

on

Desi a ales o cariera in televiziune, prezentatorul rubricii “Vremea” de la Pro Tv a avut o pasiune pentru muzica in copilarie si chiar a facut parte dintr-un cor la Palatul Copiilor.

“Aveam cam 10 ani cand am inceput sa merg la Palatul Copiilor. Faceam parte din cor si eram extrem de entuziasmat de fiecare data cand aveam spectacole.”, isi aminteste Victor Slav. “Am urcat asadar devreme pe scena, iar primele aplauze au venit si ele repede, mai ales ca ne pregateam ore in sir pentru concertele pe care le sustineam. Pacat ca nu mi-am cultivat vocea.”, glumeste Victor.

Vedeta Pro Tv mai spune ca daca ar fi avut cu adevarat talent, i-ar fi placut sa participe la un show de anvergura cum este “Vocea Romaniei”, emisiune care debuteaza la Pro Tv pe 27 septembrie de la 20.30. “As fi participat la un astfel de show si mi-ar fi placut sa am vocea lui Robbie Williams. Imi place acest format in special pentru ca ofera sanse egale pentru toate vocile bune, indiferent de cum arata, cati ani au sau ce meserie au participantii.”, mai crede Victor.

Cat despre antrenorii de la “Vocea Romaniei”, prezentatorul de la Pro Tv crede ca i-ar fi placut sa faca parte din echipa lui Marius Moga: “Din simplul motiv ca am avut ocazia sa vad cum lucreaza si stiu ca este un profesionst. Asta nu inseamna ca ceilalti sunt mai prejos, mi se pare un juriu ales pe spranceana si cred ca toti patru sunt foarte buni.”, a incheiat Victor.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending