Connect with us

Televiziune

În curând începe Focus la prima oră, un nou matinal la Prima TV!

Published

on

Foto Credit: Prima TV
Reclame

Prima TV vine cu noutatea iernii în televiziune! Din 1 februarie, de luni până vineri, de la ora 7.00 până la ora 10.00, telespectatorii vor vedea un matinal dinamic care își propune să fie un reper în ceea ce privește informația utilă și obiectivă. Focus la prima oră este emisiunea unde vor fi prezentate cele mai importante evenimente de peste zi, dis-de-dimineață.

 

 

Din 1 februarie, de la ora 07.00 până la ora 10.00, la Prima TV vine matinalul Focus la prima oră, cel mai nou program de știri marca Focus. Acesta va conține informații de calitate, știri utile, va aborda subiecte relevante din agenda publică și va propune teme pentru dezbatere care vor ajuta telespectatorul să-și înceapă ziua bine informat. Focus la prima oră este emisiunea care va analiza și explica actualitatea pentru telespectator. Astfel, în platou vor fi invitați din domenii diverse care vor discuta teme importante din economie, cultură, politică, sport, timp liber, etc.

Daniel Osmanovici și Irina Gologan sunt prezentatorii Focus la prima oră care vor aduce informațiile obiective în casele telespectatorilor. “Să prezint matinalul nu este ceva nou pentru mine și cred că am avut mereu energia potrivită să îi “trezesc” pe cei de acasă. Este dificil să te trezești dimineața, dar după doi copii și reprize de alergare la 6-7 dimineața, nu mai pare așa de complicat. Orice proiect este o oportunitate și o provocare pentru că nu este un simplu matinal, este un news magazine, ceea ce înseamnă că nu sunt doar știri înșiruite timp de 3 ore, sunt discuții și abordări ale lucrurilor pe care le avem de luat în piept în ziua respectivă sau în perioada următoare. Nu va fi doar despre politică, economie, va fi despre educație, istorie, sport, cultură, modă, turism, într-un cuvânt: viață”, spune Daniel Osmanovici.

 

Colega sa, Irina Gologan, nu este nici ea străină de știri, având în spate o carieră de 12 ani ca şi corespondent: “Alături de colegul meu, Daniel Osmanovici, vom intra în casele telespectatorilor în fiecare dimineață și timp de trei ore vom aduce cele mai interesante știri și informații, într-un format absolut nou în România. Faptul că e un proiect unic, fresh și că intru în această echipă încă de la începutul drumului, m-a atras să revin în televiziune. Sunt convinsă că împreună vom pune cărămidă peste cărămidă, pentru a construi ceva de calitate, ceva ce lipsește în momentul de față din peisajul matinal al televiziunilor de la noi”, declară Irina.

 

Din 1 februarie, începe o zi bună la Prima TV cu Focus la prima oră.

 

 

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending