Connect with us

Analize Audiente TV

În direct pe PRO TV, PRO X și VOYO, românii au urmărit calificarea Italiei și Țării Galilor în următoarea etapă!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Prima zi din ultima etapă a grupelor a început spectaculos cu două meciuri puternice și cu 2 victorii care au clarificat clasamentul final din grupa A. Fiecare zi va continua să contureze tabloul următoarei etape a competiției, dar și drumul către marea finală de pe 11 iulie.

 

Cele 2 meciuri au început, în paralel, la ora 19:00, Italia întâlnind Țara Galilor, în direct pe PRO TV, iar pe PRO X, Elveția a jucat contra Turciei. Italia a continuat seria perfectă și a reușit să învingă galezii cu 1-0 prin golul marcat de Pessina, în minutul 39, terminând grupa cu punctajul maxim.

De cealaltă parte, Elveția a reușit un meci perfect, învingând cu 3-1 selecționata turcilor. Seferovic a deschis scorul în minutul 6, iar Shaqiri a reușit dubla în minutele 26 și 68. Kahveci a redus din diferență pentru turci, în minutul 62, însă golul nu a fost suficient pentru revenirea în joc.

In urma celor două meciuri, Italia s-a calificat de pe primul loc cu 9 puncte, iar Țara Galilor de pe locul 2 cu 4 puncte. Elveția, ocupanta locului 3, așteaptă acum rezultatele celorlalte grupe pentru a vedea dacă ar putea reuși, în extremis, calificarea.

 

Victoria Italiei în fața Țării Galilor a fost lider de audiență! Disputa a înregistrat 7.1 puncte de rating și 26.1% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4.0 puncte de rating și 14.8% share.

La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 19:01 – 20:51, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 4.8 puncte de audiență și 21.9% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 4.5 puncte de rating și 20.7% share.

 

Două noi grupe își vor clarifica echipele calificate!

 De la ora 19:00, echipele din grupa C pornesc bătălia calificării. Pe PRO TV, Ucraina va întâlni Austria, iar pe PRO X, Macedonia de Nord va lupta contra echipei Țărilor de Jos, deja calificată. Grupa B își începe spectacolul de la ora 22:00. Rusia întâlnește Danemarca, în direct, pe PRO TV, iar Finlanda va juca contra Belgiei, pe PRO X.

Niciun meci nu trebuie ratat, iar toate pot fi văzute, în direct, de oriunde ați fi, pe PRO TV și VOYO!

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending