Connect with us

Filme

În ianuarie, acțiunea are loc la PRO CINEMA!

Nu ratați, în luna ianuarie, unele dintre cele mai îndrăgite filme la PRO CINEMA.

Published

on

Reclame

Prima lună din an aduce cu ea o serie de filme pline de suspans, la PRO CINEMA. Iubitorii de adrenalină se vor putea bucura de producții de succes, cu actori care au făcut istorie în lumea cinematografiei.

În ianuarie, acțiunea își face loc la PRO CINEMA! În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 20:30, telespectatorii vor avea parte de o selecție incredibilă de filme în care joacă actori celebri, precum Jean Claude van Damme, Jackie Chan, Stevan Seagal, Wesley Snipes și Bruce Willis. Printre ele se numără Lumea dispărută: Jurassic Park (The Lost World: Jurassic Park), Trăgător de elită (Marksman), Zodiacul chinezesc (Chinese Zodiac) și Arta războiului II: Trădarea (The Art of War II: Betrayal)

27 ianuarie este Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Holocaustului, iar PRO CINEMA va aduce un tribut prin difuzarea a două producții reprezentative. Începând cu ora 20:30, telespectatorii vor putea vedea Grădina speranței (The Zookeeper’s Wife), un film a cărui acțiune are loc în Polonia anului 1939, iar de la ora 23:00, cei de acasă pot urmări Sfidarea (Defiance) – un film inspirat din fapte reale, cu acțiunea amplasată în 1941. 

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending