Connect with us

Televiziune

În iulie, DIVA petrece vacanţa cu investigații franțuzești

Published

on

Foto Credit: DIVA

Din 4 iulie, de luni până vineri, DIVA va difuza seriale cu investigatori geniali, dedicați și cu pronunție elegantă! Maratonul începe cu sezonul 3 din Căpitanul Marleau, de la ora 19:00.

În acest sezon, extravaganta Marleau (Corinne Masiero) desfășoară investigații în cadre deosebite precum un studiou de radio, un parc de distracții și intră chiar în viaţa personală a unui artist celebru. Structura unică a personalității ei, intuiția și nonconformismul o ajută să găsească vinovații și să dezvăluie adevărul, alături de detectivi aleși parcă pentru a se mula pe stilul ei. Căpitanul Marleau are un mod unic de analiza cazurile, o înfățișare neobișnuită, umor și comportament aparent bizare, nu este un investigator obișnuit. Unul dintre invitații sezonului este însuși David Suchet (Poirot).  

Pe 27 iulie ștafeta este preluată de Morgane, geniul investigațiilor (HPI – Haut Potentiel Intellectuel, 2021). Cele 8 episoade ale primului sezon au fost filmate în regiunea Hauts-de-France (Attiches, Courrières, Dunkerque, Lille, Malo-les-bains, Villeneuve d’Ascq). Deși sunt investigate cazuri cât se poate de serioase,  producția este presărată cu umor, iar sursa umorului vine din jocul lui Audrey Fleurot, în rolul capriciosului personaj superinteligent și al lui Adam Karadec (Mehdi Nebbou), în rolul polițistului rigid.

Advertisement

Este sigur că acești parteneri de investigație vor rămâne în memoria publicului pentru mult timp. Morgane, care se află între primii 3% cei mai inteligenți oameni din lume, este lipsită de diplomație, are un aspect extravagant și o personalitate pe măsură. Problemele ei cu autoritățile nu sunt o noutate, iar colaborarea cu oamenii legii este presărată de conflicte. Dar cumva reușeşte să facă echipă cu Adam pentru a-i investiga pe cei mai inteligenți dintre făptaşi.

Que l’enquête commence! Din 4 iulie, de luni până vineri, de la 19:00, Vacanța cu investigații franțuzești vine la DIVA!

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending