Connect with us

Emisiuni

În iunie, la E!, nu rata finalurile de sezon ale celor mai populare emisiuni şi reality show-uri

Published

on

Foto Credit: E! Entertainment

KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS (SEZONUL 20 CONTINUĂ DUMINICA, DE LA 22:00. FINALUL PE 20 IUNIE). REUNION SPECIAL ARE PREMIERA PE 27 IUNIE, DE LA ora 22:00: Cu privirea îndreptată spre viitor Kris, Kim, Kourtney, Khloe, Kendall și Kylie au participat împreună la filmările ultimului sezon. În ultimele episoade, Kim își dezvăluie planurile de viitor, iar Khloe și Kourtney au de luat decizii importante. De la excursii extravagante, venirea pe lume a copiilor, conflicte și reușite profesionale, fiecare membru al familiei Kardahian-Jenner va alege un moment preferat și va descrie sentimentele de la acea vreme în timpul reuniunii găzduite de Andy Cohen.

OVERSERVED WITH LISA VANDERPUMP (CONTINUĂ DUMINICA DE LA 23:00. FINALUL PE 13 IUNIE): În episoadele de jumătate de oră, Lisa Vanderpump restaurator renumit, scriitoare, actriță și star al emisiunii The Real Housewives of Beverly Hills, Vanderpump Rules și Dancing with the Stars, nu vrea să lase carantina să îi afecteze stilul de viață. În fiecare episod ea găzduiește o petrecere specială, în casa ei minunată, pentru invitații ei celebri.

FOR REAL: THE STORY OF REALITY TV (CONTINUĂ VINERI, DE LA 22:00. FINALUL PE 25 IUNIE): E! expune realitatea în luna iunie, prin intermediul emisiunii For Real: The Story of Reality TV. Acest program rememorează momente din cadrul emisiunilor de tip reality, care au schimbat lumea, relatând detalii din culise alături de protagoniști. De la Keeping Up with the Kardashians, The Bachelor și The Real World, până la The Real Housewives, Survivor și altele, acest gen de conținut a evoluat mult în ultimii ani și și-a lăsat amprenta asupra societății. În fiecare episod, Andy Cohen va analiza anumite momente cheie din programele de tip reality alături de cele mai cunoscute nume, ajutat de pionieri ai industriei, producători și jurnaliști.

 

E! TRUE HOLLYWOOD STORY (SEZONUL 2 CONTINUĂ VINEREA, DE LA 23:00. FINALUL PE 18 IUNIE): Bun venit în Los Angeles! Poate că este capitala internațională a divertismentului, dar în spatele strălucirii există o altă perspectivă pregătită să iasă la lumină. De la controversele din showbiz, la secretele vedetelor, biografii, mistere și multe altele, această emisiune spune cele mai captivante povești de la Hollywood și revine pentru a discuta despre subiectele care vor intra în istoria culturii pop.

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending