Connect with us

Platforma Online TV

În iunie, vezi pe VOYO concertul Coldplay, documentarul „În inima naționalei” și meciurile EURO 2024

Published

on

Reclame

Prima lună de vară aduce pe VOYO cea mai importantă competiție de fotbal a momentului: EURO 2024, documentarul „În inima naționalei” și concertul Coldplay.

În perioada următoare, toți cei care vor să urmărească turneul final, dar și noutățile din portofoliul platformei online, pot beneficia de o ofertă specială: 2+1 – la două luni de abonament primesc una cadou.

Un moment așteptat și visat de toți suporterii, o zi care va marca startul unui turneu încărcat de meciuri puternice și trăiri la intensitate maximă. EURO 2024 începe din 14 iunie și se va vedea LIVE pe VOYO! Pasionații sportului rege vor putea descoperi și călătoria unică din spatele calificării echipei naționale de fotbal a României în documentarul „În inima naționalei”. O șansă de a-i cunoaște pe jucătorii care au scris istorie în calificările pentru EURO 2024 și care au demonstrat că se poate. Un film care arată că, dincolo de strategie, tactici de joc, goluri și ratări, există oameni pasionați, care iubesc acest sport și care muncesc zi de zi pentru a fi o echipă adevărată. Documentarul „În inima naționalei” este disponibil chiar acum.

Luna aceasta, abonații vor putea vedea concertul legendarei trupe Coldplay, din Sao Paulo, primul sezon din serialul „The Borgias”, filmul „Knives Out”, dar și confruntarea dintre Connor McGregor și Michael Chandler în gala UFC 303, din 30 iunie, de la ora 5:00.

Toți cei care vor să urmărească meciurile de la EURO 2024, seriale și filme de box office, cele mai iubite show-uri PRO TV în avans, dar și să aibă acces la peste 70 de posturi TV must carry, pot beneficia, în următoarea perioadă, de oferta specială prin care la două luni achiziționate, vor primi una cadou, accesibilă la acest link.

VOYO – Let’s VOYO!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending