În luna cadourilor, DIVA ne aduce în dar premiere în săptămâna 8 - 15 decembrie - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Premieră TV

În luna cadourilor, DIVA ne aduce în dar premiere în săptămâna 8 – 15 decembrie

Published

on

Filmele festive, premieră în România, continuă la DIVA în perioada 8 – 15 decembrie. Legende ale muzicii country și comunități ce se unesc pentru a salva o parte din patrimoniul local sunt genul de personaje din noile filme care fac parte din maratonul de Crăciun.

 

 

Marți, 8 decembrie, de la ora 16:00Un Crăciun la Dollywood (Christmas at Dollywood, 2019). Îndrăgita Dolly Parton joacă propriul rol în noul film dedicat Crăciunului, în care Rachel (Danica McKellar), organizatoare de evenimente la New York, merge acasă de sărbători şi ajunge să lucreze la al 30-lea eveniment de Crăciun de la Dollywood. Pentru că există multe detalii de pus la punct și timpul nu este de partea ei, Rachel descoperă că are o colaborare foarte productivă cu Luke (Niall Matter) și visează ca finalul să aducă mai mult decât un eveniment reușit.

Vineri, 11 decembrie, de la ora 19:40Cântecul nostru de Crăciun (Our Christmas Love Song, 2019). Melody Jones (Alicia Witt), vedetă de muzică country, este acuzată că a plagiat melodia lansată de sărbători. Extrem de afectată, decide să se ascundă de ochii presei acasă, unde se întâlneşte cu un fost iubit. Pentru că are în sfârșit timp pentru a pune întâmplările în altă perspectivă, încearcă să își vindece inima și orgoliul rănit.

Duminică, 13 decembrie, de la 16:00Împreună de Crăciun (A Christmas to Cherish/Cherished Memories: A Gift to Remember 2, 2019). Darcy (Ali Liebert) şi Aiden (Peter Porte) se pregătesc pentru al doilea Crăciun împreună. Ceea ce părea un Crăciun liniștit, se transformă rapid într-o luptă pentru a salva Centrul Comunitar local din mâna unui dezvoltator. Acțiunea îi uneşte pe toţi membrii comunității și le oferă tuturor o vacanţă de neuitat.

Marți, 15 decembrieVacanţa de Crăciun (A Christmas Break, 2020). Învăţătoarea Addison Tate (Cindy Sampson) vrea un Crăciun special pentru elevii ei, fiindcă şcoala se va închide după sărbători. Și ca totul să fie memorabil, îl invită pe fostul ei coleg și prieten, Dylan Davidson (Steve Byers), acum un regizor faimos urmărit de presă, să regizeze piesa copiilor. Amintirea acelor vremuri încarcă atmosfera și cei doi speră să devină parteneri și pe alt plan.

A rămas puțin timp până la Crăciun și cele mai frumoase filme festive sunt la DIVA!

Advertisement

Urmărește DIVA pe social media:

Facebook: www.facebook.com/divaromania/

Instagram: @diva_romania

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending