În luna femeii, Laura Galea celebrează voci feminine renumite - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Muzica

În luna femeii, Laura Galea celebrează voci feminine renumite

Published

on

În luna martie, dedicată la nivel mondial femeilor, artista Laura Galea a ales să celebreze feminitatea prin muzică. Pentru că este de părere că femeile trebuie să se susțină unele pe celelalte și că de aici vine adevărata lor putere, Laura și-a propus ca printr-o serie de video-uri speciale să celebreze voci feminine din muzică, alegând să le cânte piesele.

 

 

Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau

 

Tânăra artistă a ales să înregistreze trei coveruri pe melodii la care ține foarte mult, din repertoriul unor artiste pe care le admiră și apreciază. „Este modul meu de a celebra feminitatea și respectul pe care îl port altor femei. Am ales muzica pentru că este limbajul care-mi e cel mai la îndemână, iar piesele pe care le-am cântat au o însemnătate pentru mine. Cred în sprijinul pe care femeile și-l pot acorda una celeilalte, indiferent de domeniul în care profesează, și acesta este mesajul pe care îmi doresc să-l transmit în această lună care ne este dedicată”, spune Laura.

Astfel, pe pagina sa de YouTube, Laura a postat trei video-uri speciale și mărturisește și care au fost motivele pentru această selecție.

Laura Galea – Mother’s Daughter (Miley Cyrus)

Advertisement

 

„Am ales piesa semnată de Miley Cyrus deoarece conține un puternic mesaj despre feminitate și, totodată, vorbește despre legătura dintre mamă și fiică. O apreciez pe Miley și o consider vocea unei generații care militează pentru femei și egalitate. În plus, noi am avut ocazia să îi observăm întreaga evoluție ca artist, de la copil la femeie asumată 100%, o evoluție care surprinde foarte bine ideea de feminitate”, spune Laura.

 

Laura Galea – „Fata lu’ tata” (Delia)

 

Cel de-al doilea cover ales de Laura este una dintre cele mai cunoscute piese ale Deliei, „Fata lu’ tata”. „Delia este pentru mine nu doar un artist desăvârșit, ci și un model de femeie puternică, autentică, liberă și asumată.”

Advertisement

 

Laura Galea – “Good As Hell” (Lizzo)

 

„Piesa aceasta este un strigăt de independență și îmi place foarte mult! Vorbește despre importanța încrederii în sine și a asumării feminității. O apreciez pe Lizzo pentru versurile ei despre „empowerment” și pentru energia pozitivă pe care o transmite”, încheie Laura.

 

După debutul în industria muzicală de la finele anului trecut cu piesa „Nu e”, Laura Galea a lansat de curând cel de-al doilea clip, „Eoni”. Laura are 24 de ani și a studiat muzica la Londra, la Commercial Music Performance la University of Westminster, unde a avut profesori cu experiență vastă în muzica internațională și colaborări cu nume ca Tina Turner, Adele sau Rihanna. Spune că odată cu lansarea pe piața muzicală, un vis din copilărie i s-a îndeplinit, pentru că muzica face parte din viața ei de când se știe.

 

Advertisement

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending