În luna îndrăgostiților, PRO Cinema este… pe filmul tău! – Filme parte din seriile Cincizeci de umbre ale lui Grey și Laguna albastră - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

În luna februarie, PRO Cinema va difuza o serie de filme numai bune de urmărit alături de persoana iubită. Premiere de Box Office, comedii romantice, dar și pelicule de acțiune – toate acestea se pot vedea în luna îndrăgostiților la PRO Cinema.

De Sfântul Valentin, începând cu ora 20:30, telespectatorii vor putea urmări cunoscutul film Laguna albastră, ce spune povestea a doi copii părăsiți pe o insulă tropicală, care ajung să se îndrăgostească odată cu schimbările fizice și emoționale de care au parte. În continuarea serii, fanii celebrei povești de dragoste dintre Anastasia Steele și Christian Grey vor putea urmări Cincizeci de umbre întunecate (Fifty Shades Darker). Filmul urmărește încercările celor doi protagoniști de a-și reclădi relația într-un univers al secretelor, minciunilor și intrigilor.

Pe 24 februarie, în ziua de Dragobete, telespectatorii vor putea urmări continuările celor două producții: Laguna albastră și Cincizeci de umbre întunecate. De la ora 20:30, pasionații de filme vor putea trăi alături de Richard și Lilli toate sentimentele unei iubiri tinere, în Întoarcerea la laguna albastră, iar de la ora 22:30, Cincizeci de umbre descătușate (Fifty Shades Freed).

În februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20:30, PRO Cinema va difuza comedii romantice. Printre titluri se numără Nuntă cu peripeții, Mireasa e iubita mea!, Iubitul meu se însoară și Hitch – consilier în amor. Peliculele cinematografice au în distribuție actori celebri, precum Will Smith, Cameron Diaz, Julia Roberts, Eva Mendes, Michelle Monaghan și Patrick Dempsey.

Amatorii de filme de groază și acțiune vor putea urmări capitolele seriei Resident Evil în fiecare miercuri seară, de la ora 22:30. Filmele urmăresc un grup de persoane ce luptă contra oamenilor transformați în zombie.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending