În luna iubirii, DIVA te răsfaţă cu romantism şi peisaje de vis - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Timp de trei săptămâni, în fiecare weekend, de la ora 16:00, amatorii de povești de dragoste și finaluri întotdeauna fericite sunt invitați la câte o porție de iubire și peisaje care te trimit cu gândul la vacanță.

Duminică, 5 februarie, este difuzat filmul romantic „Regăsirea” („The Story of Us”, 2019), care este perfect pentru pasionații de cărți și de orășele de poveste, din provincie. Intriga scenariului ? Librăria lui Jamie Vaughn (Maggie Lawson), din orășelul Waterford (Oregon), este în pericol din cauza unui proiect imobiliar de proporții. Arhitectul trimis la fața locului, pentru a convinge localnicii să-și vândă afacerile, este Sawyer O’Dell (Sam Page). Jamie și Sawyer au fost iubiţi în liceu, iar acum ajung de părți opuse ale baricadei, ea fiind decisă să salveze afacerile locale. Oare îi va ajuta trecutul să găsească un punct comun ?

Filmările peliculei au avut loc în Victoria (British Columbia), iar în poveste apar librăria locală Luna Collective, popularul parc Gorge Waterway și restaurantul Café Brio (care este celebru pentru rețetele proprii de risotto, tartă caramelizată cu lămâie și trufe de ciocolată). 

Sâmbătă, 11 februarie, ne aflăm „În prezența dragostei” („Presence of Love”, 2022), un film romantic care încearcă ceva diferit de abordarea clasică a acestui gen cinematografic (o fată de la oraș se mută într-un sătuc feeric, unde încearcă să salveze ceva local, iar – până la final – se desparte de actualul iubit, pentru că se îndrăgostește imediat de un localnic). Linia narativă este centrată pe Joss (Eloise Mumford), o timidă profesoară de literatură romantică.

Advertisement

Când pleacă 10 zile într-o vacanță la ferma unde a crescut mama ei, îi cunoaște pe actualii proprietari: doamna Merryn (Samantha Bond) și fiul acesteia, Daniel (Julian Morris), un tată singur. Pelicula are personaje bine dezvoltate, o poveste complexă și vine la pachet cu o serie de peisaje extraordinare: filmările au avut loc în mirificul Cornwall (Marea Britanie).

A treia peliculă romantică, de pe DIVA, este programată sâmbătă, 18 februarie, când vom asista la o „Încurcătură mediteraneană” („Mix Up in the Mediterranean”, 2021). În film, Julian (Jeremy Jordan), un chef celebru din New York, are un accident, așa că își roagă fratele geamăn – Josh (același Jeremy Jordan) – să participe la un concurs culinar în locul lui. Nimeni n-o să-și dea seama, nu ? Josh este bucătar în Alaska, în localul părinţilor, deci știe cum să mânuiască cuțitul în bucătărie ca un expert. Evident, la fața locului, acesta se îndrăgostește de Meg (Jessica Lowndes), care jurizează evenimentul. Pelicula a fost filmată în Malta, unde are loc concursul culinar din poveste.

În luna februarie visează la vacanță cu DIVA și filmele romantice din weekend!

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending