Connect with us

Televiziune

În luna iunie, PRO CINEMA aduce o serie de filme reprezentative pentru cei de acasă!

Vara asta, fii PRO VERDE!

Published

on

 

Prima zi de vară este despre copii, iar PRO CINEMA vine cu o serie de filme dedicată special celor mici. În luna iunie, în fiecare joi, de la 20:30, pot fi urmărite unele dintre cele mai de succes animații: The Boss Baby: Cine-i șef acasă?, Ursul Yogi, Hotel Transilvania, Hotel Transilvania 2 și Hotel Transilvania 3: Monștrii în vacanță.

Vara asta, suntem PRO VERDE! În perioada 5 – 8 iunie, la PRO CINEMA, telespectatorii pot urmări pelicule ce au ca scop conștientizarea importanței protejării mediului înconjurător, în fiecare seară, de la ora 20:30. Luni, 5 iunie, telespectatorii pot urmări filmul Lumea apelor, unde sunt prezentate riscurile schimbărilor climatice, iar marți, 6 iunie, pelicula Viața lui Pi, o producție care evidențiază minunile pe care le are natura. Miercuri și joi, PRO CINEMA aduce Marmaduke și Ursul Yogi, două filme care au în prim-plan animalele, relația oamenilor cu ele și bucuria de a le vedea în habitatul lor natural. 

Cei de acasă se vor putea bucura de actorii lor favoriți, din serialele Las Fierbinți și CLANUL, în comedia S-a furat mireasa, sâmbătă, 3 iunie, de la 20:30. Constantin Diță, Gheorghe Ifrim, Cătălina Grama și Sergiu Costache pot fi văzuți într-o peliculă savuroasă care provoacă hohote de râs.

Filmul românesc continuă în fiecare duminică, de la ora 22:30, iar telespectatorii vor putea urmări SNUPD, Dosarul 631, MO și Neidentificat – producții cu distribuții printre care se regăsesc: Dana Rogoz, Ioana Bugarin, Mădălina Craiu, Maria Obretin și Bogdan Farcaș. Bruce Willis va aduce acțiunea la PRO CINEMA, în luna iunie. O parte dintre producțiile în care cunoscutul actor a jucat vor fi difuzate în fiecare marți, iar iubitorii de filme de acțiune se pot bucura de titluri, precum Ținta dificilă, Apex, Păcatul cosmic și Măsuri corective.

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending