Connect with us

Radio

În Martie, Virgin Radio Romania lansează campania „Suntem în căutare de femeia cea mai tare”

Published

on

Începe primăvara așa că Virgin Radio Romania începe un nou concurs! Iar pentru că martie este luna femeilor, Virgin Radio Romania își propune să le găsească pe cele mai tari, cele mai puternice, cele mai smart, cele mai frumoase, cele mai dintre toate! 

Astfel, dacă se întâmplă cumva să cunoști cea mai tare soră, verișoară, bunică, șefă, colegă, mătușă sau mamă, dă-ne de veste, pentru că timp de o săptămână, în cadrul matinalelor Virgin Radio Romania, sunt premiate cele mai tari femei cu 500 de lei

Advertisement

Povestește cât mai multe despre ea, acea femeie din viața ta, iar ea va fi premiată în emisiunile Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae și Tic Talk cu Oana Tache.

Ascultătorii Virgin Radio Romania sunt invitați să povestească despre cele mai tari femei din viața lor pe site-ul virginradio.ro, unde după doar 24 de ore de la activarea formularului au fost înscrise peste 300 de mesaje despre cele mai tari femei. 

Advertisement

Dintre toate mesajele primite, Veronia Trandafir și Andrei Niculae – realizatorii matinalului Virgin Radio Romania Breakfast și Oana Tache – realizatoarea matinalului din weekend, Tic Talk, vor alege în fiecare zi câte o câștigătoare după cum urmează:

  • 1 Martie – Cea mai tare soră;
  • 2 Martie – Cea mai tare verișoară;
  • 3 Martie – Cea mai tare bunică;
  • 4 Martie – Cea mai tare șefă;
  • 5 Martie – Cea mai tare colegă;
  • 6 Martie – Cea mai tare fostă;
  • 7 Martie – Cea mai tare mătușă;
  • 8 Martie – Cea mai tare mamă. 

Cei care au o femeie specială în viața lor și cred că este cea mai tare, o pot înscrie până pe 7 martie chiar aici

Advertisement

Virgin Radio Romania s-a lansat în ianuarie 2017 și face parte din același trust media ca Europa FM și One World Radio. Este un post național de radio cu acoperire în majoritatea orașelor țării și se diferențiază printr-o abordare neconvențională, autentică și foarte creativă, difuzând 24/7 hip-hop, trap și new music.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending