In memoriam “Puzzle”, cântecul de lebădă al regretatului actor Şerban Ionescu (video) - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Cinema

In memoriam “Puzzle”, cântecul de lebădă al regretatului actor Şerban Ionescu (video)

Published

on

„Puzzle”, filmul care marchează debutul în lungmetraj al cunoscutului regizor Andrei Zincă și care va avea premiera pe data de 24 mai, este ultima manifestare artistică în cinematografie a regretatului actor Şerban Ionescu, care joacă alături de Dan Nuţu.

 
Zincă îşi aminteşte cu nostalgie şi tristeţe despre colegul drag de facultate şi prietenul Şerban Ionescu.
Producătorul filmului, Vlad Păunescu, i-a fost foarte apropiat şi devotat îndrăgitului actor până în ultima clipă.
În momentul în care au început să schiţeze versiunea românească a filmului, realizatorii au avut din prima clipă doi actori în minte: Adrian Titieni şi Şerban Ionescu. „Vizualizându-l pe Ştefan Manea, personajul principal al filmului, îl vedeam pe Titi. Pe Şerban îl doream neapărat alături de noi şi am creat un personaj pe măsura timpului pe care îl avea la dispoziţie pentru filmare, în acea vreme. El este Trică, patronul firmei de executor judecatoresc în care lucrează Ştefan Manea(Titieni), practic şeful acestuia. Nimic nu prezicea boala care avea să-şi arate faţa urâtă”, declară, plin de regret, Zincă.
Regizorul a mai povestit: „Şerban era cel pe care l-am cunoscut întotdeauna, inima platoului de filmare, cu o glumă bună pentru fiecare, cu răbdare şi bună dispoziţie, trăind, când era nevoie, în pielea personajului, şi bucurându-se de reuşita fiecărei duble, ca şi cum ar fi fost la debutul său în film. Filmul este dedicat memoriei lui Şerban! ”

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WRtXdDbHFLY[/youtube]

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending