sâmbătă, februarie 24, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziuneEmisiuniIn Memoriam Viorica Bucur la TVR

  In Memoriam Viorica Bucur la TVR

  TVR 1 şi TVR Cultural a difuzat miercuri, 24 august, de la ora 17.00, o ediţie a emisiunii Garantat 100%, în care invitatele lui Cătălin Ştefănescu au fost regretata Viorica Bucur, profesor universitar şi critic de film, şi Irina Margareta Nistor, traducător şi critic de film. Emisiunea a fost difuzată în premieră în 10 aprilie 2011, la TVR 1.

   

  La Garantat 100%, telespectatorii le-au putut revedea pe cele două doamne povestind despre ce a însemnat pentru ele TVR (de la filmul Dallas până la desenele animate, cât de actuale erau programările marilor seriale după apariţia lor). Discuţiile au mai fost şi despre film, în general, dar şi despre filmul românesc actual, mai detaliat.

  “A fost o ediţie cu două doamne vorbăreţe, cu aplomb, şi un Cătălin Ştefănescu foarte „ascultător” (în sensul că moderatorul le-a dat cuvântul doamnelor şi a ascultat în foarte mare linişte poveştile lor!)”, îşi aminteşte Silvia Ghiaţă, producătoarea emisiunii Garantat 100% de la TVR.

  Cunoscutul critic de film Viorica Bucur a încetat din viaţă, la vârsta de 65 de ani, din cauza unui cancer la pancreas. Timp de 15 ani, Viorica Bucur a realizat la TVR singura emisiune dedicată desenelor animate, înainte de căderea regimului comunist, „Gala desenului animat”. A fost supranumită de generaţii întregi „Mama desenului animat” sau „Mama lui Donald”.

  Din toamnă, Cătălin Ştefănescu va reveni cu emisiunea Garantat 100% la TVR 1 cu ediţii în premieră.

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente