Connect with us

Special TV

În noaptea de Înviere, Antena Stars difuzează emisiunea-documentar: „Muntele Athos – Punte între cer şi pământ”, filmată chiar pe Muntele Sfânt

Published

on

FOTO ANTENA 1
Reclame

În Sâmbăta Mare, Antena Stars va difuza emisiunea documentar „Muntele Athos – Punte între cer şi pământ”, filmată chiar pe Muntele Sfânt. Telespectatorii vor putea vedea imagini care nu au mai fost filmate până acum pe Muntele Athos, dar vor putea auzi şi poveştile incred-ibile ale călugărilor şi preoţilor care au lăsat în urmă toate cele lumeşti pentru a-şi urma chema-rea.

O echipă Antena Stars a fost primită şi călăuzită pentru prima dată în locuri în care nu s-a mai filmat niciodată până acum. Dima Trofim a vizitat chilii vechi de peste 200 de ani, biserici săpate în munte, pe marginea prăpastiei.

Telespectatorii Antena Stars vor putea vedea locurile sfinte, dar vor putea auzi şi confe-siunile unor oameni atinşi de harul divin. Vor putea face cunoştinţă cu Părintele Theologos, Chilia Intrarea Maicii Domnului în Biserică, de la schitul Lacu, cu monahul Siluan de la Chilia românească Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, cu călugărul Siluan din Republica Moldova, cu ierodiaconul Epifanie, de la Chilia „Izvorul Tămăduirii”, Părintele Dosoftei, fratele Părintelui Pimen, de la Chilia „Sfântul Artemie . Periplul pe Muntele Athos se încheie cu un interviu emoţio-nant oferit de fotbalistul Adrian Ilie, care, şi el, a fost alături de echipa Antena Stars când au vizitat Sfântul Munte.

Aflat pe Muntele Athos, prezentatorul Dima Trofim a primit şi răspunsul la cea mai im-portantă întrebare: de ce s-a stins din viaţă sora acestuia la o vârstă foarte tânără.

Emisiunea-documentar va putea fi urmărită în Sâmbăta Mare, de la 19.45, pe Antena Stars.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending