Connect with us

Emisiuni

În noaptea de Înviere, Dan Negru ne aduce o ediţie specială a emisiunii Legendele

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: Antena 1

            Cea mai nouă ediţie a proiectului special Legendele, cu Dan Negru, difuzată integral sâmbătă spre duminică, de la 00:30, după slujba de Înviere la Antena 1, marchează o premieră în televiziune. În noul episod, Dan Negru aşează pentru prima oară la aceeaşi masă, principalii comunicatori ai celor două mari instituţii religioase din România, reprezentantul Bisericii Ortodoxe, părintele Constantin Necula, şi cel al Bisericii Catolice, preotul Francisc Doboş. 

 

 

„E prima dată când doi mari comunicatori ai celor două mari biserici, ortodoxă și catolică vin împreună la televizor. Dincolo de explicațiile despre asemănările și deosebirile dintre cele două biserici şi povestea celor mai importante 10 icoane creştine, întâlnirea lor se va vedea la televizor imediat după transmisia în direct a slujbei de Înviere. Să fie asta Învierea cu speranță pentru cele două biserici!”, a declarat Dan Negru. Întregul interviu va putea fi urmărit în noaptea de Înviere, de la 00:30, la Antena 1.

 

”Legendele, cu Dan Negru” reprezintă o serie de interviuri cu personalități autohtone care spun poveștile din spatele a 10 fotografii pe care le fac publice pentru prima oară. Edițiile vor fi disponibile integral în fiecare luni pe AntenaPLAY.ro (https://antenaplay.ro/legendele-cu-dan-negru). De luni până vineri, momente ale interviului vor putea fi urmărite și în cadrul Observatorului de la ora 19.00.

 

 

 

Comentarii

comments

Editor Coordonator | bianca.bujor@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending