În noaptea de Înviere, Dan Negru ne aduce o ediţie specială a emisiunii Legendele - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

            Cea mai nouă ediţie a proiectului special Legendele, cu Dan Negru, difuzată integral sâmbătă spre duminică, de la 00:30, după slujba de Înviere la Antena 1, marchează o premieră în televiziune. În noul episod, Dan Negru aşează pentru prima oară la aceeaşi masă, principalii comunicatori ai celor două mari instituţii religioase din România, reprezentantul Bisericii Ortodoxe, părintele Constantin Necula, şi cel al Bisericii Catolice, preotul Francisc Doboş. 

 

 

„E prima dată când doi mari comunicatori ai celor două mari biserici, ortodoxă și catolică vin împreună la televizor. Dincolo de explicațiile despre asemănările și deosebirile dintre cele două biserici şi povestea celor mai importante 10 icoane creştine, întâlnirea lor se va vedea la televizor imediat după transmisia în direct a slujbei de Înviere. Să fie asta Învierea cu speranță pentru cele două biserici!”, a declarat Dan Negru. Întregul interviu va putea fi urmărit în noaptea de Înviere, de la 00:30, la Antena 1.

 

”Legendele, cu Dan Negru” reprezintă o serie de interviuri cu personalități autohtone care spun poveștile din spatele a 10 fotografii pe care le fac publice pentru prima oară. Edițiile vor fi disponibile integral în fiecare luni pe AntenaPLAY.ro (https://antenaplay.ro/legendele-cu-dan-negru). De luni până vineri, momente ale interviului vor putea fi urmărite și în cadrul Observatorului de la ora 19.00.

 

 

 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending