Connect with us

Revista Presei

În preajma încoronării tatălui său, Prințul Harry a reușit să-i înfurie pe americani

Ducele de Sussex a povestit că a consumat în trecut cocaină, canabis și ciuperci halucinogene,

Published

on

FOTO: Profimedia
Reclame

Când credea că a găsit rețeta perfectă de a face bani în timp ce oferă „divertisment regal“, mezinul Regelui Charles își dă seama abia acum de dezastrul provocat de dezvăluirile sale necenzurate. Mai mult de jumătate dintre americani cred că el ar trebui anchetat.

Încoronarea Regelui Charles al III-lea – o zi istorică pentru întreaga lume, în direct, la Știrile PRO TV

Sosirea Prințului Harry în America a fost întâmpinată cu un val de simpatie din partea americanilor, care vedeau în figura sosită tocmai de la marele Palat european un personaj misterios, pe care abia așteptau să-l descoasă de secrete. Numai că, atunci când el însuși le-a oferit tuturor detalii despre viața sa, oferindu-se publicului ca o „carte deschisă“ în controversatul volum de memorii „Spare“, Ducele de Sussex a plusat cu niște informații pe care ar fi trebuit să le țină doar pentru el. Anume, pe lângă tulburătoarele imagini de pe frontul din Afghanistan și abordarea ofițerilor britanici pe care o au vizavi de etnicii talibani, dezvăluirile despre consumul de droguri, care ar fi trebuit să-l facă „popular“ printre americanii deschiși la consumul de „iarbă“, l-au aruncat pe Prințul Harry într-o complicată discuție despre felul în care a obținut viza de ședere în Statele Unite și modul în care reușește să și-o păstreze, în condițiile în care autoritățile federale sunt foarte stricte în privința acestui aspect, notează OK MAGAZINE

Practic, după ce Ducele de Sussex a povestit că a consumat în trecut cocaină, canabis și ciuperci halucinogene, această mărturisire a atras atenția grupului conservator The Heritage Foundation, care se îndreaptă către instanțe pentru a obliga la publicarea cererii sale de viză. Organismul conservator consideră că publicul are dreptul să știe dacă Prințul Harry a primit un „tratament preferențial” pentru a intra în SUA sau dacă a mințit cu privire la consumul de droguri din trecut. Legislația americană privind imigrația consideră că orice omisiune de a declara consumul de droguri oficialilor de imigrare reprezintă o încălcare gravă, care poate duce la expulzare și la interzicerea permanentă a solicitării cetățeniei.

Acum, un sondaj realizat pentru Newsweek de către strategii Redfield & Wilton, a arătat că 54% dintre adulții americani dintr-un eșantion de 1.500 de alegători înregistrați consideră că viza prințului ar trebui revizuită după ce acesta a recunoscut că a folosit cocaină și psihedelice în scop recreativ.

Totuși, un procent similar crede că dezvăluirile prințului sunt justificate de faptul că și-a dorit să ofere o privire „brută” și „fără menajamente” asupra vieții sale, nu ca prinț, ci ca „om” – bântuit în primul rând de drama pierderii mamei sale, Prințesa Diana, la o vârstă fragedă și apoi de presiunea de-a fi mereu o figură de interes public.

Rămâne de văzut cât de dur îl va taxa societatea americană pentru nesăbuința de-a face publice astfel de secrete, care i-ar putea pune în pericol șederea peste Ocean și noua viață construită departe de Palat.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending