„În Premieră cu Carmen Avram” revine la Antena 3 cu un nou sezon - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

„În Premieră cu Carmen Avram” revine la Antena 3 cu un nou sezon

Published

on

Cea mai premiată producţie a Antenei 3, emisiunea de anchete şi reportaje – În Premieră cu Carmen Avramrevine duminică, 3 martie, de la ora 21.00, cu un nou sezon.

„Începem sezonul 5 cu două subiecte grele. Primul este o anchetă în piaţa alimentară şi în zona afacerilor ascunse care se fac cu sănătatea noastră. Romana Puiuleţ a plecat prin ţară, ca să vadă cât de curat e business-ul cu ferme de animale, de unde se livrează carne şi lapte în pieţe şi în magazine. A descoperit cu groază că, de fapt, nu avem idee ce punem pe masa şi că există o conspiraţie la nivel mare, privind modul în care se vând, în farmaciile veterinare, tratamentele pentru animale. Aceste substanţe, care se injectează ilegal şi cu acceptul tacit al unor personaje aflate în conflict de interese, ajung în alimentaţie şi au urmări pe termen lung. Iar cei mai afectaţi sunt copiii”, povesteşte Carmen Avram.

Al doilea reportaj se referă la tăcerea suspectă care învăluie un subiect delicat: miile de preoţi şi de credincioşi martiri ucişi în închisorile comuniste. „Unii dintre aceştia au caracteristici de sfinţi şi chiar sunt cinstiţi ca atare de prelaţi şi mii de români cu credinţă în Dumnezeu. Însă cineva vrea neapărat să păstreze tăcerea asupra acestui fenomen şi, mai ales, ignoră demersurile care s-au făcut de către unele cercuri ale Bisericii, pentru canonizarea martirilor. Mai grav, adevărul despre ce s-a întâmplat cu oamenii condamnaţi pentru credinţă e în continuare ascuns, victimele zac şi astăzi în gropi comune, neidentificate, în număr necunoscut şi fără cruci la căpătâi”, spune Carmen Avram. Echipa „În premieră” a aflat cine vrea să ascundă adevărul şi ce interese se află în spatele acestei tăceri.

Nu pierde „În premieră cu Carmen Avram”, duminică, de la ora 21.00, la Antena 3.

 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending