In premieră, la „Destine ca-n filme” povestea emotionanta a actritei Manuela Harabor

0
1341
Îndrăgita actriţă Manuela Hărăbor a acceptat, în premieră, o filmare cu fiul ei Andrei pentru emisiunea Iulianei Marciuc, „ Destine ca-n filme ”. 
  În spatele unei femei superbe, strălucitoare, talentată şi apreciată, Manuela Hărăbor ascunde o mare dramă personală: la doar doi ani, fiul său a fost diagnosticat cu autism. Acum, Andrei a ajuns la vârsta majoratului şi în tot acest timp, Manuela nu a dezarmat, a rămas o mamă devotată, cu multă putere, mândră de orice progres al fiului său. În încercarea sa de a-i ajuta pe aceşti copii să ducă o viaţă normală, Manuela s-a alăturat campaniei “Împreună învingem autismul”.
 Cea de-a doua parte a ediţiei din această săptămână de „Destine ca-n filme”  este Florin, care timp de 13 ani a fost prizonierul unei vieţi dominate de dependenţa de droguri. A abandonat şcoala, a fugit de acasă, a furat pentru a-şi procura doza de plăcere şi a pierdut orice urmă de respect din partea celor din jur. Florin a avut şansa de a descoperi Organizaţia Nonguvernamentală FORAD care l-a ajutat, în mod aproape miraculos, să revină la viaţa de dinainte.

Comentarii