Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

Îndrăgita actriţă Manuela Hărăbor a acceptat, în premieră, o filmare cu fiul ei Andrei pentru emisiunea Iulianei Marciuc, „ Destine ca-n filme ”. 
  În spatele unei femei superbe, strălucitoare, talentată şi apreciată, Manuela Hărăbor ascunde o mare dramă personală: la doar doi ani, fiul său a fost diagnosticat cu autism. Acum, Andrei a ajuns la vârsta majoratului şi în tot acest timp, Manuela nu a dezarmat, a rămas o mamă devotată, cu multă putere, mândră de orice progres al fiului său. În încercarea sa de a-i ajuta pe aceşti copii să ducă o viaţă normală, Manuela s-a alăturat campaniei “Împreună învingem autismul”.
 Cea de-a doua parte a ediţiei din această săptămână de „Destine ca-n filme”  este Florin, care timp de 13 ani a fost prizonierul unei vieţi dominate de dependenţa de droguri. A abandonat şcoala, a fugit de acasă, a furat pentru a-şi procura doza de plăcere şi a pierdut orice urmă de respect din partea celor din jur. Florin a avut şansa de a descoperi Organizaţia Nonguvernamentală FORAD care l-a ajutat, în mod aproape miraculos, să revină la viaţa de dinainte.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Facebook

IN Trending