In premiera, la Media Music Awards 2014 va fi premiat cel mai infocat fan al unui artist! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

In premiera, la Media Music Awards 2014 va fi premiat cel mai infocat fan al unui artist!

Published

on

In premiera pentru o gala muzicala din Romania, la Media Music Awards va fi premiat cel mai infocat admirator al unui artist autohton.

Fanul numarul 1 urmeaza sa urce pe scena evenimentului de la Sibiu, de pe 18 septembrie, si sa primeasca trofeul chiar din mainile idolului sau ale idolilor sai.

Competitia pentru acest mult ravnit trofeu a inceput deja pe pagina de facebook a galei, https://apps.facebook.com/concurs-mma/. Acolo, zeci de mii de oameni au ocazia sa intre in concurs si sa castige titulatura de “Best Fan”.

Fiecare are posibilitatea sa aleaga artistul preferat si, printr-un simplu share, fotografia lui de profil sa se transforme intr-o legitimatie “Best Fan”. Cei care vor avea cele mai multe like-uri la aceasta legitimatie vor putea castiga mult ravnitul premiu.

Competitia se desfasoara pana la data de 15 septembrie. Castigatorul nu doar ca va urca pe scena in fata a peste 30.000 de oameni si va fi premiat de idolul sau, dar va beneficia si de tratament VIP oferit de organizatori.

Artistii ai caror fani pot intra in concurs sunt 3 Sud Est, Adda, Akcent, Alina Eremia, AMI, Amna, Andra, Antonia, Cargo, Connect-R, Corina, Deepcentral, Delia, DJ Sava feat Raluka, Doddy, Elena Gheorghe, Fly Project, Grassu XXL, Guess Who, Holograf, Lidia Buble, Mandinga, Maxim, Maximilian, Oana Radu, Puya, Sore, Vescan, Vunk, What’s Up.

Trofeele Media Music Awards se acorda artistilor care au avut, in ultimele 12 luni, cele mai difuzate piese la radio si TV, pe baza statisticilor Media Forest, gala muzicala fiind astfel singura din Romania unde premiile sunt acordate 100% transparent.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. silviana

    9 septembrie 2014 at 23:21

    maxim e cea mai tare trupe!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending