Connect with us

ALL MEDIA

In premiera TVR 1 dă startul la ÎnTrecerea anilor cu Mircea Radu

Published

on

 

TVR 1 începe sâmbătă difuzarea celui mai nou show de divertisment din peisajul audiovizual românesc, ÎnTrecerea anilor. Prezentată şi produsă de Mircea Radu, emisiunea ÎnTrecerea anilor este o competiţie între melodiile, filmele şi succesele sportive ale unor generaţii întregi.

„Făcând apel la nostalgie, curiozitate, umor şi ironie, încercăm să aducem în atenţia telespectatorilor cele mai importante momente din istoria şi cultura lumii, în special ale României”, declară Mircea Radu.

Emisiunea este structurată în unsprezece ediţii: zece confruntări directe şi o „Mare Finală”. În fiecare ediţie se înfruntă două echipe ce reprezintă două decenii diferite, conduse de câte un căpitan (Irina Mohora şi Roxana Popescu). Echipele sunt formate din dansatori care realizează momentele coregrafice ale serii şi concurează în faţa unui juriu format din 100 de tineri, cu vârste între 18 şi 20 de ani, tocmai pentru a evita suspiciunea unui vot influenţat de propriile aduceri-aminte. Responsabil cu amuzamentul este actorul Bogdan Talaşman, un personaj care parodiază întâmplări şi persoane cunoscute sau scoate la iveală obiecte la modă în fiecare deceniu aflat în competiţie, dar uitate azi.

În fiecare ediţie, vor veni la ÎnTrecerea anilor invitaţi speciali, importanţi sportivi şi artişti din ţară şi din străinătate, care vor puncta propriile decade, prezentându-şi succesul muzical, cinematografic sau din domeniul sportiv al perioadei pe care o reprezintă.

Pentru că în fiecare episod al ÎnTrecerii anilor se vor înfrunta câte două decenii cu tot ce au avut mai bun, performant, notabil, emisiunea este o ocazie atât pentru tineri, cât şi pentru cei mai în vârstă, de a reflecta şi de a decide dacă prezentul este mai bun sau mai rău decât timpul care a trecut.
Programul s-a difuzat cu mare succes în Spania (TVE 1), Franţa (TF 1), Rusia (Rossya Network). În Italia (Rai Uno), ÎnTrecerea anilor a câştigat „Best Programme of 2008” la Premio Regia Televisiva – versiunea italiană a Oscarurilor TV. Formatul emisiunii aparţine casei de producţie Endemol.
Echipa de realizare a emisiunii ÎnTrecerea anilor este formată din Elena Ştirbescu, Nicoleta Nae (realizatori), Dan Manoliu (regizor artistic), Mircea Radu (prezentatorul şi producătorul emisiunii).

Despre prima ediţie – din 27 noiembrie, ora 21.10

La prima ediţie, telespectatorii vor urmări confruntarea dintre anii ´60 şi anii ´80. Trupa Gazebo, cunoscută publicului şi datorită melodiei I Like Chopin şi Chris Andrews al cărui hit Pretty Belinda a fost pe buzele tuturor în anii ´60 sunt primii invitaţi în decorul strălucitor al emisiunii ÎnTrecerea anilor. Lista invitaţilor este completată de: Luminiţa Dobrescu (câştigătoarea primului „Cerb de Aur” în 1969), actorii Ileana Stana Ionescu, Manuela Hărăbor şi Ion Besoiu, sportivii Helmut Ducadam şi Iolanda Balasz, interpreţii Oana Sârbu şi Vasile Şeicaru, trupa Compact, dar şi „vocea Radiovacanţa” – Doina Caramzulescu.

Lasa un comentariu aici!

2 Comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare evenimt media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending