Connect with us

Reality Show

În presiunea junglei, Giani Kiriță face dezvăluiri cutremurătoare despre copilăria sa!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

A treia săptămână în cel mai intens experiment al momentului, show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici!, vine cu o serie de mărturisiri impresionante.

Astăzi, de la ora 21:30, vedetele vor sta din nou față-n față cu cele mai mari fobii ale lor, iar unele dintre ele vor avea pentru prima dată curajul să-și deschidă sufletul în fața colegilor de tabără.

În această seară, Giani Kiriță va avea un moment de sinceritate și va dezvălui câteva dintre lucrurile care i-au marcat existența. Copilăria fotbalistului nu a fost una tocmai fericită, iar mama sa a trăit o adevărată dramă din cauza tatălui biologic al acestuia.

”Pentru mine, mama mea este Dumnezeu. A fost și mamă, și tată. O vreau sănătoasă, să aibă tot ce și-a dorit ea, s-a chinuit cu noi. Trebuie să-i fac statuie! Nu există așa ceva pentru mine. Singurul moment în care mă emoționez e atunci când vorbesc despre ea. Mama a făcut foarte multe sacrificii pentru mine și sora mea, ne-a educat, ne-a trimis la școală, ne-a învățat cum să fim în viață. A vrut să mă avorteze, a zis că nu mai poate… Ăla venea, se îmbăta și o bătea degeaba. O călca în picioare, o învia cu apă! Ca să știți că de asta sunt așa…”, le-a mărturisit Giani Kiriță colegilor din tabără. Dezvăluirile sportivului au făcut-o pe Mara Bănică să spună: ”Eu știu ce înseamnă să crești singur un copil!”.

Cât de vulnerabili vor fi concurenții în tabără și cât de mult vor lăsa să se vadă latura lor sensibilă, vedem astăzi, de la ora 21:30, într-o nouă ediție Sunt celebru, scoate-mă de aici! Show-ul este disponibil în avans și pe VOYO.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending