Connect with us

Emisiuni

În seara aceasta, spectacolul măştilor revine la Masked Singer Romania!

Published

on

            Cel mai excentric show din istoria televiziunii revine în această seară cu o nouă ediție. Poți recunoaște vedetele tale preferate doar după voce ? Aflăm împreună astăzi, de la ora 20:30, la Masked Singer România, când pe scenă vor urca alte șase măști.

 

12 vedete au acceptat provocarea de a da viață unor personaje fantastice, ascunse în măști spectaculoase, costumate din cap până-n picioare, fără ca nimeni să știe cine sunt de fapt. Cu identitatea lor atent protejată, atât pe scenă, cât și în afara ei, vedetele vor cânta și se vor duela pentru a-i ține pe curioși departe de secretul lor.

Astăzi, noi măști se vor prezenta publicului în cel mai misterios concurs TV: Leoaica și Vampirul, Căpcăunul va întâlni Monstrul, iar Iepurele va trebui să-i țină piept Corbului. La sfârșitul serii, cel care va aduna cele mai puține voturi, se va demasca și va fi eliminat din concurs.

             „Cei șase care se vor duela în această seară sunt oameni celebri, îi știe o țară întreagă, dar în show-ul nostru sunt atât de bine protejați încât nimeni n-are nici cea mai vagă idee despre cine se ascunde sub măști. Știm doar că celebritățile sunt din toate domeniile. Ne putem întâlni cu actori, campioni mondiali sau olimpici, cântăreți, medici, interpreți de muzică populară, etc. Cine știe ? Poate fi oricine!”, spune Jorge, prezentatorul emisiunii.

Indiciile măștilor îi vor pune la treabă pe cei patru detectivi, Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu. În încercarea de a descoperi ce vedete se ascund în măști, cei patru se vor lupta în nominalizări, iar printre propunerile lor se vor regăsi: Alina Eremia, Kira Hagi, Andreea Esca, Elena Băsescu, Ana Baniciu, Elena Gheorghe, Alexia Eram, Karmen, Smiley, Florin Piersic, Adrian Nartea, Dan Bălan, Marius Manole, Killa Fonic sau Joseph Hadad.

Una dintre cele șase măști va ieși din competiție și va trebui să-și dezvăluie identitatea. Care va fi aceasta, vedem astăzi, de la ora 20:30, pe PRO TV la Masked Singer România, cel mai tare show de entertainment!

 

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending