Connect with us

Emisiuni

In septembrie, se da start la „Schimb de mame”, numai la Prima TV

Published

on

Reclame

„Schimb de mame” revine pe micile ecrane cu editii memorabile. Reality-show-ul a ajuns la cel de-al doisprezecelea sezon.

 

Si in aceasta toamna emisiunea promite cele mai inedite si amuzante intamplari. De ce? Pentru ca are ca personaje principale doua „mame de familie“. Adica femei casatorite, cu copii, sot si, eventual, animale de casa, care isi schimba locurile si isi lasa fericirea caminului pe mana celeilalte mame. Si asta fara sa stie cum este cea care le va lua locul sau macar in ce oras se afla familia pe care o va adopta. Experimentul se desfasura timp de sapte zile, iar cele mai intense momente vor fi aduse telespectatorilor in fiecare duminica seara, de la ora 20.30.

 

Din 5 septembrie, la „Schimb de mame” telespectatorii isi pot vota mama favorita! Mamele care acumuleaza cele mai multe voturi din partea publicului, pot castiga marele premiu de 2000 de euro.

Traiti experienta  “Schimbului de mame”, din 5 septembrie, in fiecare duminica, de la 20:30, numai la Prima TV.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending