Connect with us

Business

In siguranta, impotriva incendiilor !

Published

on

Orice companie din Romania si orice cladire nu poate sa functioneze fara un aviz si o autorizatie PSI impotriva incendiilor. Ce sunt acestea?

Un aviz PSI este acel document care se va emite pe baza unui proiect. Se aplica, de obicei, in cazul in care vorbim despre o constructie noua sau o modificare a unei constructii mei vechi. Este un document obligatoriu care va fi emis de Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta al fiecarui judet in parte.

Autorizatia PSI este diferita de primul document. Acesta este un act administrativ emis tot de catre Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta insa prin acesta se certifica faptul ca exista securitate la incendiu.

Aceste documentese vor obtine inainte de a fi incepute lucrarile unei cladiri sau de adaugarile, dezvoltarea, modernizarea sau schimbarea destinatiei acesteia.

Cum spuneam, aceste documente sunt obligatorii conform legislatiei normative in vigoare care este extrem de stufoasa. Mai mult, din cauza unor evenimente tragice, aceasta s-a inasprit in ultimii ani. Ceea ce trebuie sa intelegem este ca aceste avize sunt necesare pentru protectia noastra dar si a oamenilor care ne sunt anagajati sau locuiesc sau isi desfasoara activitatea in cladirea care trebuie sa obtina autorizatia. Procesul birocratic este unul complex, din pacate.

In ajutorul dumneavoastra insa, exista firme specializate care va vor ajuta in obtineti aceste documente. Printre cele mai bune astfel de firme ce ofera servicii optime in acest sens este protecons.ro.

Astfel, aceasta firma specializata in acest domeniu va va oferi urmatoarele servicii:

  1. Proiectarea si instalarea sistemelor de detectie si alarma impotriva incendiilor cum ar fi sisteme de stingere si sisteme de desfumare mecanic Toate acestea respecta standarde inalte de calitate in vederea obtinerii avizelor si autorizatiilor PSI.
  2. Veti avea parte de sfaturi avizate si de consultanta profesionista pentru evaluarea gradului de risc la incendiu. In plus, protecons.ro va ofera asistenta in alegerea echipamentelor potrivite.
  3. Avizarea PSI. Profesionistii de la protecons.ro va vor ajuta sa obtineti documentatia necesara pentru realizarea proiectului pe care il aveti. Totul este facut in conformitate cu legislatia in vigoare.
  4. Autorizarea PSI. Veti beneficia, prin serviciile acestei firme, de o analiza avizata a constructiei sau cladirilor dumnevoastra, precum si de intocmirea documentelor necesare. Acest lucru se va face in conformitate cu cerintele ISU, indiferent de specificul acesteia (restaurante, cladiri industriale, spatii de birouri sau orice alt tip de cladire).

Toate aceste servicii sunt destinate atat persoanelor juridice cat si persoanelor fizice. Pentru a va convinge de profesionalismul dar si notorietatea celor de la Protecons Consulting puteti vizita site-ul lor. Aici veti vedea, in sectiunea portofoliu, nume mari care au beneficiat de consultanta si serviciile lor precum: Hotel Intercontinetal, Titan Iris Shopping – Hypermarket si Mall, Openville – Timisoara,
Fabrica de bere Tuborg, OMW PETROM, Palatul Primaverii – fosta resedinta a familiei Ceausescu,
Beraria H, Romfarm, Hotel Basarab, Hotel Uranus, Complex Riviera Giurgiu, Complex turistic Club Snagov si foarte multi alti clienti importanti din tara noastra. Astfel, aceste argumente sunt mai mult decat suficiente pentru a va ajuta in alegerea acestei firme. Este un aspect pe care nu trebuie sa il neglijati si nu trebuie amanat.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending