Connect with us

Premieră TV

În slujba poporului, serialul în care actualul Președinte al Ucrainei joacă rolul principal, va fi disponibil pe VOYO!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Ce se întâmplă atunci când un om obișnuit, dar cinstit, este ales Președinte? În slujba poporului (Servant of the people) e serialul de comedie care răspunde la această întrebare, și în urma căruia a fost lansată cariera celui mai iubit om politic al momentului, Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky. Serialul va fi disponibil în curând pe VOYO.

În slujba poporului eo comedie document care arată parcursul unui om normal ce-și dezvoltă rolul de lider eroic și adorat. Profesorul modest și umil, Vasily, personaj interpretat de Volodymyr Zelensky, este surprins de camerele de filmat extrem de furios pe situația mizerabilă a țării sale. Video-ul devine viral după ce un elev decide să-l posteze pe Youtube. Reacția virulentă a acestuia îi aduce un val imens de simpatie, iar populația se mobilizează și strânge bani pentru a finanța campania acestuia de a accede la cea mai înaltă funcție din stat. Pe care o câștigă! Seria urmărește noua viață a profesorului Vasily, un Președinte atipic, care decide să nu-și schimbe deloc traiul, să locuiască în continuare în apartamentul părinților lui, să împrumute bani de la prieteni până la finalul lunii și să meargă cu bicicleta la serviciu – doar că acum job-ul lui este de a fi cel mai puternic om din țară.

În urma succesului uriaș al serialului, actorul principal, Volodymyr Zelensky, și-a anunțat intenția de a candida la Președinție, în cadrul alegerilor din 2019. De data aceasta pe bune. Zelensky a ajuns să conducă Ucraina după o victorie zdrobitoare în urma unui val de nemulțumire a alegătorilor față de regimul anterior și a unei campanii care promite încetarea corupției împotriva căreia luptă și personajul interpretat în serial.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending