Connect with us

Analize Audiente TV

În timp ce Războinicii au plâns de fericire, Faimoșii au simțit gustul amar al lacrimilor de durere într-o ediție incendiară!

Survivor România a fost lider de audiență!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Ce poate face gândul unui mesaj de acasă și al unei poze prin care îi poți revedea pe cei dragi? Îți dă putere să lupți fără să te mai gândești la foame, lipsuri sau frig. Îți dă optimismul că poți să câștigi și să îți găsești energia maximă indiferent de câte ori ar trebui să intri pe traseu. Aseară, Daniel Pavel le-a adus celor două triburi vestea cea mare: au început jocurile pentru Comunicare!

Faimoșii și Războinicii au luptat, însă dacă primii au dat senzația că nu se regăsesc, cei din urmă au dat tot ce au avut mai bun. Iar asta s-a văzut în scorul final: 10 la 4 și șansa de a primi mesajele familiei pentru cei din tribul albastru.  ”Eu lucrez cu emoții, nu cu pumni și greutăți”, a spus DOC la finalul serii, cu un nod în gât care sublinia că nu-și va vedea soția și fetița.

Cu această stare au intrat Faimoșii în Consiliul pentru Eliminare, însă acolo s-au confruntat cu noi vești dificile. ”Pentru a te putea recupera în condiții normale de sănătate, părăsești competiția în această seară”, i-a spus Daniel Pavel lui Jorge. Astfel, cunoscutul artist s-a văzut nevoit să-și ia la revedere de la cei care i-au fost colegi, nu înainte de a spune: ”Sunt frustrat. M-am accidentat într-un moment în care Universul m-a avertizat”.

Tribul roșu a mai pierdut un membru până la finalul serii! În urma voturilor celor de acasă, Vica a fost eliminată. Vizibil emoționată, aceasta a declarat: ”Această competiție a fost extrem de grea pentru mine și dacă ar fi fost să rămân, ar fi fost un calvar”.

Show-ul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:43. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.8 puncte de rating și 25.0% cotă de piață, față de locul 2, ANTENA 1 care avea 8.2 puncte de audiență și 23.3% share.

De-a lungul difuzării, peste 1.6 milioane de români au simțit emoțiile concurenților, iar în minutul de aur, la ora 20:55, peste 2.1 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

Unii cu bucuria că și-au văzut familia și au primit mesaje de la ei, alții cu durerea că au pierdut nu doar un joc, ci și doi colegi. Două triburi greu încercate pentru care veștile nu se terminaseră. Înainte de finalul Consiliului, Daniel Pavel le-a spus: ”Cel mai tare reality show – primește și mai multă adrenalină… De săptămâna viitoare… trebuie să arăți zi de zi că ai ce trebuie să rămâi în concurs! Să lupți de două ori pentru imunitate

Survivor România revine luni, marți și miercuri, de la 20:30, la PRO TV și, în avans, pe VOYO! Nu ratați cel mai puternic sezon!

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending