În ultimul episod din Nikki Bella Says I Do, suntem invitaţi la o nuntă pariziană - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Artem Chigvintsev (40 de ani, câștigător al emisiunii „Dancing with the Stars”) și Nikki Bella (39 de ani, vedetă WWE) devin soț și soție, la Paris. Postul de televiziune E! difuzează ultimul episod din emisiunea specială în patru părți „Nikki Bella Says I Do”, în care are loc mult-așteptatul eveniment: momentul în care Nikki pășește spre altar și spune „Da”, în Orașul Luminilor.

Am stat de vorbă cu vedeta E! despre această emisiune specială și despre ce a însemnat pentru ea împărtășirea acestui moment privat cu întreaga lume.

La ce se pot aștepta privitorii, în ultimul episod din Nikki Bella Says I Do?

Nikki Bella: La multă dragoste! Va fi clar o călătorie cu peripeții, plină de emoții și toate detaliile care vin la pachet cu planificarea unei nunți. Știu că nu este ideal să plănuiești o nuntă în patru săptămâni; am făcut-o, a fost magic, dar evident c-am avut parte de o călătorie accidentată până la altar. Simt că emisiunea conține multe adevăruri brute despre relații. Și nu va fi îndrăgită doar de femei, ci și de bărbați. Indiferent dacă faci parte dintr-un cuplu sau nu, dacă vrei să fii îndrăgostit(ă) sau ești, cu siguranță vei învăța ceva din această emisiune.

Ai face ceva diferit, dacă ți-ai putea plănui din nou nunta?

Clar aș vrea să am mai mult timp pentru asta! Singurul lucru pozitiv apropo de faptul că a trebuit să organizăm totul atât de rapid este că nu am avut timp de fițe și figuri, am trăit momentul și am apreciat când ceva a funcționat. Dar, dacă aș putea face totul din nou, cu siguranță mi-aș acorda mai mult timp, pentru că au existat anumite lucruri pe care nu le-am făcut. Mici detalii pe care le ai la propria nuntă (în camera miresei, de exemplu) sau mici momente magice, de-a lungul zilei. Deci ăsta ar fi singurul lucru, poate să-mi mai acord câteva luni, pentru pregătiri – poate jumătate de an, poate chiar un an!

Ce-ți place cel mai mult la Artem și ce obiceiuri enervante are?

Îmi plac atât de multe lucruri la Artem, care este cea mai sexy persoană pe care am întâlnit-o vreodată, atât pe ​​interior, cât și pe exterior! Cel mai mult îmi place faptul că e cel mai drăguț bărbat pe care îl știu. Oricine îl cunoaște spune: „E foarte liniștitor, blând și drăguț”. Ăsta a fost unul dintre lucrurile care m-au făcut să mă îndrăgostesc de el. Cred că uneori e foarte greu să găsești asta: un bărbat care e super sexy, dar totuși e cel mai drăguț tip din lume. Am împăcat și capra, și varza. 

Lucrurile care mă enervează la Artem… spală vasele și le lasă pe blat. Ăsta este probabil motivul de ceartă nr. 1 în căsnicia noastră. Îmi spune: „Măcar le spăl”, dar le-ar putea pune în sertare, sunt fix lângă! Mereu avem dezacorduri legate de bucătărie… Îmi place să am întreaga casă super curată și îngrijită!

De ce ați ales Parisul pentru nunta voastră?

Parisul este locul nostru special. Acolo am avut prima vacanță împreună și nu am vrut să știe nimeni, așa că am plecat într-o vacanță secretă. A fost magic. Apoi, am mai mers acolo de câteva ori, m-a cerut în căsătorie chiar în afara orașului și atunci a fost prima dată când i-am cunoscut părinții. Deci Parisul e un loc special, în inimile noastre; avem o mulțime de lucruri pariziene în casă și ne-am organizat casa într-un stil foarte franțuzesc. Când am știut că ne vom căsători și că nu va fi posibil s-o facem în Napa Valley, ne-am gândit că Parisul e locul potrivit și perfect pentru asta. Mai ales pentru că ne-am căsătorit atât de repede, am spus: „Am putea să facem nunta pe stradă, nu contează, atâta timp cât suntem la Paris!”

Cum e să știi că publicul din întreaga lume îți va urmări nunta?

Îmi dă fiori! Este incredibil. Am avut norocul să lupt în toată lumea și să am această armată uriașă și extraordinară de fani. Iar ceea ce am vrut să le ofer – nu doar fanilor din SUA, ci și celor din toată lumea – a fost o părticică și mai mare din mine. Când am aflat că toată lumea va participa la această călătorie alături de  mine, am sărit în sus de bucurie. Datorită fanilor mei sunt aici, astăzi. Mă bucur foarte mult că toată lumea poate să urmărească și să se bucure alături de mine de această frumoasă etapă a călătoriei mele prin viață, nunta mult-așteptată.

Dacă ai putea să apari în oricare altă emisiune marca E!, ce ai alege și de ce?

Vai de mine, sunt atât de multe opțiuni! Mi-a plăcut foarte mult să fiu co-prezentatoarea Daily Pop, timp de o săptămână, deci cred că m-aș alătura echipei E! News. Îi iubesc pe Justin (Sylvester – n.r.) și Adrienne (Bailon – n.r.) și cred că mi-ar plăcea să fiu co-prezentatoare.

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending