Modelul Andrei Andrei NU și-a găsit aleasa inimii, dupa finala showului “Burlacul” de la Antena 1

0
1781

Ultima ediție a emisiunii „Burlacul” l-a adus pe Andrei Andrei în fața familiilor și prietenilor Aydei, Andreei și Daianei.

„Simt că Andrei face parte din familia noastră deja”, a mărturisit Daiana, care era convinsă că ea va fi marea câștigătoare. La rândul lui, Andrei a avut numai cuvinte de laudă la adresa părinților ei: „La prima vedere par niște oameni minunați. Pare genul de familie model”, a spus „Burlacul”.

La fel de bine au mers și întâlnirile cu mamele Andreei și Aydei, iar Andrei a reușit să le surprindă pe fiecare cu un gest frumos: mama Aydei a fost adusă la întâlnire cu limuzina, iar pentru mama Andreei a pregătit masa.

În finala show-ului au rămas însă doar Andreea și Daiana. „Soțul Andreei va fi un bărbat foarte fericit și poate soțul voi fi chiar eu”, a spus Andrei. „Am o conexiune foarte bună cu Daiana. Este inteligentă și aceasta este calitatea cu care m-a cucerit”, crede, de asemenea, „Burlacul”.

Așadar, o decizie foarte grea a atrânat pe umerii lui Andrei. „Mi-e frică să nu fac pe cineva să sufere”, i-a mărturisit el Andreei Mantea. Cu toate acestea, Andrei a decis să fie corect cu tinerele și să le spună motivele care îl împiedică să aleagă pe una dintre ele.concurentele showului BURLACUL - ANTENA 1

Comentarii