Connect with us

Emisiuni

În Vinerea Mare și în cea de-a doua zi de Paște, La Măruță le aduce românilor două ediții speciale!

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

La Măruță le aduce românilor două ediții speciale în Vinerea Marea și luni, în cea de-a doua zi de Paște. Mâine, de la ora 15:00, echipa emisiunii merge în Maramureș și prezintă cele mai frumoase tradiții și copii talentați care descoperă ce înseamnă sufletul românesc.

Pepe și cele două fiice ale sale vin în platou și povestesc cum se pregătesc de sărbători, Bebe Cotimanis, chef sub acoperire, arată o rețetă savuroasă de cotlete de miel, iar Mioara Velicu le dăruiește tuturor românilor o piesă specială.

Luni, de la ora 16:00, La Măruță revine cu petrecere și voie bună! Frumoșii muzicii populare își dau mâna și cântă o piesă a Mariei Tănase. Tot luni, în a doua zi de Paște, Andreea Marin aduce La Măruță povești de sărbătoare, Wilmark vine cu toată familia în emisiune, iar Tudor de la Fly Project și soția vorbesc despre primul Paște petrecut alături de fetița lor.

Vineri, de la ora 15:00, și luni, de la ora 16:00, La Măruță aduce două ediții pline de emoție, tradiții și povești frumoase de viață.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

Comentarii

comments

Redactor-sef | dorin.huntai@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending