În Vinerea Mare, talentul autentic a intrat în casele românilor! Ce audienta a facut show-ul?

0
569

Aseară, telespectatorii au trăit emoția și bucuria talentului adus pe scenă de concurenți care au făcut tot posibilul să impresioneze prin momentele pe care au decis să le prezinte la Românii au talent. Jurații au apreciat de fiecare dată ambiția participanților, dorința lor de face spectacol și abilitățile lor fantastice, pe care le-au transformat în adevărate momente artistice. A fost o ediție în care tradiția s-a îmbinat cu modernul, emoția cu distracția și dinamismul cu sensibilitatea, iar toate acestea au fost apreciate de public și răsplătite cu aplauze.

Cea de-a douăsprezecea ediție a sezonului 9 Românii au talent a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 11.9 puncte de rating și 39% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, ANTENA 1, care a obţinut 3.7 puncte de rating și 12.1% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 2.1 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 23:12, peste 2.9 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Talentul a fost sursa spectacolului vineri seară, iar concurenții s-au prezentat în fața juraților și a publicului plini de entuziasm și hotărâți să-i impresioneze. Momentele de canto, breakdance, geometrie sacră, dj, folclor, streetdance, rap, musical, step, street workout, chitară și improvizație au făcut scena să vibreze, au ridicat publicul în picioare și au reușit să producă reacții ulitoare în sală, dar și în culise.

Brothers crew, Adalia Ema, Montana, Ionuț Matei, Ansamblul Calabreaza, Johnny King & Cliff Kido, Sziku, Claudia Negroiu & Dana Porlogea, Ioan Rus, Taraful Doina Munteniei, Andrei Irode, Workout Chișinău, Daria Pintilie și Sebastian Ciobanu au fost cei care au obținut la finalul reprezentațiilor 3 sau 4 DA din partea juraților.

Mai sunt doar două ediții de preselecții, în care concurenții pot lupta pentru un loc în semifinale. Vinerea viitoare, de la 20:30, aceștia vor face tot posibilul să convingă că talentul lor merită să meargă mai departe și vor aduce momente uluitoare pe scena celui mai tare show de divertiment, Românii au talent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dumneavoastră!
Introduceți aici numele dumneavaostră.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.