Connect with us

Reality Show

Ina şi Adina au părăsit Supravieţuitorul! Otniela, Andrei, Iulian, Lucian şi Robert dau luni ultimul test înaintea marii finale!

Avatar

Published

on

Concurenţii din Supravieţuitorul au avut parte de surprize săptămâna aceasta şi, pentru prima dată de când sunt în Filipine, şi-au văzut familiile şi prietenii şi au făcut echipă cu ei în proba de recompensă. Tot în cele patru ediţii difuzate săptămâna aceasta, de luni până joi, doi concurenţi au părăsit competiţia, iar membrii tribului Araw au avut parte de ultima probă de imunitate și ultimul Consiliu tribal în care tribul elimină un concurent.

 

Ultimele zile în Filipine, ultimele probe şi tensiune la cote maxime

Adina, Otniela, Andrei, Iulian şi Robert au fost vizitaţi luni de către familie şi prieteni. Ei au format echipe de câte doi şi au luptat în proba de recompensă pentru răsfăţ culinar.

În urma unei revederi pline de emoţii şi lacrimi de fericire, cele cinci echipe au făcut tot posibilul să iasă învingătoare, însă Robert şi prietenul lui au reuşit să obţină cel mai bun rezultat la final. Cei doi nu s-au bucurat singuri de masa copioasă şi au ales să meargă împreună cu Andrei şi fratele lui. Robert şi Andrei le-au povestit depre întâmplările din Filipine, greutăţile prin care au trecut, iar musafirii lor le-au adus veşti mult așteptate de acasă.

ina-paraseste-supravietuitorul

 

Nici marţi nu s-au oprit surprizele pentru membrii tribului Araw, deoarece Lucian şi Ina li s-au alăturat, pentru puţin timp însă în această formulă, deoarece unul dintre ei a părăsit competiţia. Lucian şi Ina au avut parte de ultimul duel din Supravieţuitorul şi, în urma unei probe care le-a solicitat concentrarea şi rezistenţa psihică, Lucian a dat dovadă de foarte mult calm şi a revenit în joc, cu drepturi depline în tribul Araw, ajutat și de prietenul său imaginar, Bobiță.

 

consiliul-tribal

 

Înainte de proba de imunitate, membrii tribului Araw au primit sarcina de a-și estima masa corporală şi să calculeze totalul, să afle dacă au un trib cu greutate. Deoarece totalul lor s–a încadrat în marja de 6 kilograme, în urma probei cântarului au obţinut provizii de care aveau mare nevoie, dar au realizat şi că au slăbit foarte mult în perioada petrecută în condiţii dificile în Filipine. Adina, Otniela, Andrei, Iulian, Robert şi Lucian au avut parte şi de ultima probă de imunitate, câştigată, pentru a patra oară consecutiv, de Andrei.

El nu a putut fi votat la Consiliul tribal. Membrii tribului Araw şi-au făcut tot felul de strategii, iar planul lui Lucian a început să prindă contur, însă Otniela a avut un as în mânecă: a găsit talismanul imunităţii, pe care a ales să-l folosească, iar voturile împotriva ei nu au fost valabile la Consiliul tribal. La final, s-a decis că cea de-a zecea persoană eliminată la Consiliul tribal şi al cincilea membru al juriului Supravieţuitorul este Adina.

duel-lucian-si-ina

 

Luni, la ora 22:30, cei cinci concurenţi rămaşi în cursa pentru titlul de unicul supravieţuitor şi premiul în valoare de 100.000 de euro dau ultimul test înaintea marii finale, care va fi LIVE, marţi, de la ora 20:30.

Până pe 22 noiembrie, tu votezi acum cine este cel mai simpatic supravieţuitor! Trimite numele concurentului tău preferat prin SMS la 1264 (tarif 0.48 Euro/ vot, inclusiv TVA) şi acesta poate deveni cel mai simpatic supravieţuitor! Numărul este accesibil din reţelele Telekom, Orange, Vodafone şi Digimobil.

andrei-si-fratele-lui

 


Foto Credit: PRO TV

 

Comentarii

Reality Show

Ferma: două eliminări și o nouă concurentă vor schimba perspectiva competiției!

Avatar

Published

on

             Săptămâna trecută s-a încheiat în mijlocul unui duel extrem de tensionat: Viviana Sposub și Octavian Ciovică, cei doi concurenți eliminați, i-au provocat pe bandiții Gabriel Toader și Alina Pușcău la o luptă pentru ultima șansă. Astăzi, vom afla cine va reuși să își câștige locul în competiție și cine va pleca acasă.

 

Nici cei care au rămas în fermă nu au momente deloc liniștite: Andreea Antonescu se alătură competiției și va face parte din echipa care va câștiga lupta pentru titlul de fermier șef! „Mi-am dat seama că nimeni nu s-a bucurat să fiu acolo”, va spune ea după primele minute petrecute în competiție.

 

Câștigătoarea titlului de fermier șef va fi nevoită să ia o primă decizie dificilă: acea de a alege doi servitori din echipa ei, dar se va confrunta și cu misiunea de a o integra pe noua colegă. În plus, va trebui să ducă la capăt o provocare care implică multe alimente… pe care doar ea le poate testa!

Dacă pentru unii dintre concurenți, sosirea Andreei va reprezenta un nou pericol în drumul spre marele premiu, alții vor admite că nici nu o cunosc! Elena Chiriac va avea nevoie de ajutor din partea colegilor pentru a se lămuri cine este ea și ce melodii cânta în anii în care Elena se bucura de copilărie!

 

Conflictul dintre Paul Diaconescu și George Burcea va atinge noi culmi, după ce George le va povesti tuturor că planul lui a fost acela de-al elimina pe Tavi Ciovică și că l-a trimis pe Paul la duel cu încrederea că se va întoarce victorios! Deși se cunosc de atâția ani și sunt prieteni, Paul nu va crede deloc în declarațiile colegului lui și va avea o replică extrem de tăioasă: „Ăsta e duplicitar și eu n-am știut 10 ani”.

 

Povestea bandiților va adăuga un nou capitol: un alt antrenament dur și o nouă misiune! Prin ce vor trece aceștia și ce-l va face pe unul dintre concurenți să spună: „Mi-am depășit limite pe care credeam că nu le am”, aflăm în această seară.

 

Două eliminări, un nou concurent, primul fermier șef de gen feminin și o misiune săptămânală care va implica mâncare de care nu se pot atinge. Toate acestea și multe altele, nu pot fi ratate astăzi, de la ora 21:30, în Ferma. Orășeni vs Săteni.

 

 

 

 

Comentarii

Continue Reading

Reality Show

Voia să fie „liberă la mare”, dar a ajuns în Ferma! Andreea Antonescu se alătură competiției!

Avatar

Published

on

            O săptămână legați la mână doi câte doi, un duel cu dublă eliminare câștigat de orășeni și unul pentru ultima șansă în plină desfășurare. Cam așa arată, pe scurt, imaginea actuală din Ferma. Pare momentul ideal pentru o altă surpriză: o nouă concurentă a acceptat provocarea competiției!

 

În adolescență a vrut „să o lase papa la mare” când credea că „Moș Crăciun e un tinerel”, iar odată cu trecerea anilor, a ajuns la concluzia că cel mai ușor treci peste supărarea în cuplu când… „îl cerți cu vin”. Andreea Antonescu crede în provocări și în faptul că doar așa te poți dezvolta în viață, iar Ferma este un nou pas în care să-și testeze limitele. A crescut la oraș, dar se bucură și de viața la sat, așa că nu o sperie ideea de a face parte din niciuna dintre echipe.

 

Andreea Antonescu: În viață, vorbim de evoluție, doar în astfel de momente. Eu mi-am dorit să învăț mai multe lucruri despre mine, să văd cum reacționez în situații limită. După această experiență, sunt sigură că vor fi schimbări: îmi voi da seama că sunt răsfățată, din anumite puncte de vedere. Totodată, dacă ar fi să câștig, nu cred că există vreo persoană care nu s-ar bucura de suma de bani pusă în joc.”

O cântăreață care a revoluționat industria muzicală din România, cu o carieră impresionantă, începută de la o vârstă fragedă, o mamă atentă la grijile fetiței ei și o luptătoare decisă să-și depășească limitele. Ea este noua concurenta din Ferma. Orășeni vs Săteni. Cum va fi primită de colegi, din ce echipă va face parte și cum se va descurca cu primele activități primite în casă, aflăm marți, de la ora 21:30, la PRO TV.

 

 

 

Comentarii

Continue Reading

Reality Show

Ferma: sărutul egal cu puterea de a trece duelul sau cu o frumoasă amintire de adio?

Avatar

Published

on

            Au crezut că au înțeles fiecare pas al competiției, dar s-au înșelat! Cea de-a treia săptămână din Ferma le-a arătat concurenților că surprizele apar când se așteaptă mai puțin: de la faptul că au fost nevoiți să stea legați doi câte doi, la primul duel cu dublă eliminare!

 

Aseară, emisiunea a condus detașat topul audiențelor la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, unde show-ul a înregistrat 5.8 puncte de rating și 18.7% share față de televiziunea de pe locul secund, care a obţinut 4.3 puncte de rating și 14% share.

 

Deși fuseseră avertizați de Mihaela Rădulescu că va urma o seară neașteptat de grea, fermierii au avut parte de o mare surpriză când au ajuns în arenă pentru duelul dintre Paul Diaconescu și Octavian Ciovică. Fiecare dintre aceștia și-a putut alege o colegă care să-i ajute în luptă, dar aceasta urma să plece acasă odată cu ei!

Duelul i-a pus față în față pe Paul și Elena Chiriac cu Octavian și Viviana Sposub. După o luptă aprigă, orășenii au câștigat cu 2-0 și au revenit victorioși în Fermă. Cu ochii în lacrimi, Viviana și-a îmbrățișat colegii și i-a surprins cu gestul final: sărutul cu George Burcea: „Când mi-am dat seama că o să plec, mi-au revenit în cap toate amintirile și am vrut să rămân cu o amintire și mai frumoasă”.

 

Spre surpriza Vivianei și a lui Octavian, Mihaela i-a chemat în arenă pentru a-i anunța că mai au o șansă: cea de-a rămâne în tabăra bandiților dacă vor câștiga un duel individual cu bandiții! Lupta a început între Octavian și Gabi Toader, și între Viviana și Alina Pușcău. Cine va câștiga și va rămâne în tabăra bandiților, cine va fi nevoit să spună adio competiției, aflăm marți de la ora 21:30.

 

Să fie oare sărutul furat lui George motivația necesară de a lupta până în ultima clipă pentru a rămâne în competiție sau să fie doar amintirea frumoasă, la capătul unui drum greu ? Răspunsul îl vom descoperi săptămâna viitoare în Ferma. Orășeni vs Săteni.

 

 

 

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0