Connect with us

UTILE

Înainte de căsătoria pe nevăzute, una dintre mirese cedează, azi, la PRO TV

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Căsătoriți pe nevăzute, experimentul științific care schimbă radical viața oamenilor simpli aducându-i împreună, continuă și în această săptămână. Azi, de la ora 21:30, cei patru experți ai show-ului vor analiza comportamentul primilor doi concurenți care au spus ”Da!” în fața ofițerului stării civile și au ajuns în luna de miere. Experții vor încearca să aducă împreună și alți tineri care pot forma un cuplu.

Săptămâna trecută, experții au ales primele două cupluri. Dacă Andreea și Emilian au spus deja ”Da!” și acum se cunosc mai bine unul pe celălalt în luna de miere, Cristina și Georges încă se pregătesc, copleșiți de emoții, pentru momentul în care ar putea deveni căsătoriți pe nevăzute. Tensiunea momentului va atinge cote maxime cu doar câteva ore înainte, atunci când mireasa le va mărturisi apropiaților: ”Poate fug în ziua nunții. Mă uit așa la mine și mă întreb ce fac? Chiar dacă pare că sunt ok, că sunt mega degajată, nu sunt”. Ce se va întâmpla cu cei doi, dar și dacă vor ajunge să se căsătorească vedem în această seară, de la ora 21:30, la PRO TV.

Experții încearcă să formeze un nou cuplu!

Daniel Dumitru (36 de ani, Cluj) este Business Manager, a studiat la Universitatea Politehnică din București, iar acum activează în domeniul vânzării de componente robotizate. Spune că unul dintre dezavantajele jobului lui e faptul că e mai mereu departe de casă, acesta fiind unul dintre motivele pentru care nu este într-o relație. Acum cinci ani a fost foarte aproape de căsătorie, dar cu câteva zile înainte de nuntă a avut probleme cu viitoarea sa soacră și a anulat totul. Astăzi, Oana Nicolau (psihosexolog și psihoterapeut de cuplu), Mircea Iliescu (genetician), Victor Toriani (psihoterapeut și psiholog clinician) și Taher Sonu (expert în tehnica seducției) vor încerca să găsească o parteneră cu cel mai mare grad de compatibilitate pentru Daniel.

Căsătoriți pe nevăzute, cel mai curajos experiment social al momentului este astăzi, de la ora 21:30, la PRO TV.

Căsătoriți pe nevăzute – Iubirea e o știință!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending