Inainte sa ajunga vedeta, Bamuţeanca işi cumpăra haine din Piaţa Obor iar Cove punea termopane - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Inainte sa ajunga vedeta, Bamuţeanca işi cumpăra haine din Piaţa Obor iar Cove punea termopane

Published

on

Curios din fire, DJ-ul Radio 21, Răzvan Popescu, află pentru ascultători direct de la vedete ce au fost ele înainte să ajungă faimoase. Popescu a aflat de la Adriana Bahnuţeanu şi de la actorul Cove cum era viaţa lor înainte de a deveni celebrităţi şi care au fost primele lor îndeletniciri.

„Am început să lucrez în presa scrisă încă dinainte să intru la Facultate. Pe atunci nu exista showbiz, singurele vedete erau politicienii. Puteai să scrii orice despre ei, că vindea. Aceşti domni se şi purtau ca nişte vedete, fiind greu abordabili”, povesteşte Adriana despre primele ei contacte cu persoanele despre care scria.

Adriana Bahmuţeanu este acum o femeie prosperă, care poate avea orice-şi doreşte, dar pe vremea aceea, traiul ei nu era lipsit de probleme. „Îmi drămuiam banii astfel încât să-mi ajungă de o apă minerală pe zi. De îmbrăcat, mă îmbrăcam din Piaţa Obor”, îşi aminteşte vedeta.

O altă vedetă care i s-a confesat lui Răzvan Popescu la Radio 21 este cunoscutul actor Cove. Deşi aplecarea lui către artă l-a determinat să intre imediat după terminarea liceului la Facultatea de Teatru, ca orice alt tânăr, Cove avea nevoie de bani. Salvarea lui a venit de la un prieten de familie, diriginte de şantier.

„Pentru că nu ştiam să fac nimic altceva, prima mea slujba de o vară a fost pe şantier. Programul era infernal, dar am rezistat eroic, am obţinut calificarea de fierar-betonist şi am şi câştigat ceva bani”, mărturiseşte el.

Vara următoare, Cove a montat termopane la o firmă de specialitate: „Am fost chiar foarte apreciat şi şeful meu îmi zicea să mă las de teatru, că din termopane cu siguranţă voi câştiga mai mult”.

Declaraţiile complete ale Adrianei Bahnuţeanu şi ale lui Cove despre primele lor job-uri pot fi ascultate pe www.radio21.ro.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending