Connect with us

A-Z NEWS

Înainte să plece în vacanţă, Fabrica Dementă de la Radio 21 le-a oferit fanilor un pictorial Hot cu Roxana (galerie foto)

Published

on

Reclame

Orlando, Blaj şi Bubanu, realizatorii “Fabricii Demente” de la Radio 21 au intrat într-o bine meritată vacanţă, nu înainte de a lăsa fanilor lor ceva să care să le ţină de urât până la revenirea lor. Este vorba de un pictorial hot cu Roxana, sexy asistenta demenţilor.

Andrei Păun, câştigătorul concursului „Cu ochii-n decolteu”, a fost regizor-coordonator al întregii operaţiuni realizate pe malul piscinei. Doar uitându-se la pozele cu Roxana postate pe www.radio21.ro, Andrei a ghicit mărimea corectă a sutienului ei, 85 C, demonstrând că este un adevărat cunoscător al trupurilor feminine şi astfel a petrecut o zi întreagă alături de Roxana şi un fotograf care i-a urmat întocmai indicaţiile regizorale.

“Roxana are un trup perfect pentru un un pictorial în costume de baie. Mă bucur că am avut ocazia să o cunosc personal şi am văzut că şi în realitate este la fel de sociabilă, deschisă şi zâmbăreaţă  ca şi în emisiunea Fabrica Dementă”, a povestit Andrei.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending