Connect with us

Reality Show

Încă o războinică, eliminată de la Survuvior România

Published

on

Foto Credit: PRO TV

S-a mai încheiat o săptămână a celei mai puternice competiții, Survivor România! Faimoșii și Războinicii au dus lupte dificile, au învățat să se adapteze mai bine Insulei Exilului și au văzut cum un nou membru din cadrul unui trib a plecat acasă. Aseară, miza probei de Comunicare, dar și emoția unui Consiliu de Eliminare au făcut ca show-ul să fie unul complet, concurenții concurând cu dorul arzând în suflet.

Cu poatea cea mai dură recompensă pusă la bătaie, șansa de a suna acasă, concurenții au luptat până la epuizare. În ciuda dorinței de a reuși prima victorie în jocul pentru Comunicare, Faimoșii au pierdut încă o dată în fața echipei Războinicilor. Astfel, cei din urmă s-au putut bucura de mesaje de la cei care îi apreciază și cred în șansa lor în competiție.

Ceea ce a urmat a fost un nou Consiliu încărcat de emoția unei eliminări din cadrul echipei Războinicilor. Lacrimile de fericire de la recompensa de Comunicare s-au transformat în unele de tristețe, după ce Daniel Pavel a făcut anunțul: Ramona este cea pentru care competiția s-a încheiat. ”Parcă e un vis urât. Îmi pare rău, îmi doream din suflet să rămân mai mult. Simt că nu am arătat tot pentru că dorul de casă, foamea și condițiile de aici m-au făcut să fiu emotivă pe traseu. Survivor este o lecție de viață, o poveste unică, în care trebuie să trăiești fiecare clipă, secundă cu secundă”.  

O nouă file de emoție se așează în saga Survivor România. Asta a fost săptămâna, ăsta a fost consiliul de eliminare. Aventura continuă”, a declarat prezentatorul emisiunii Daniel Pavel.

Așa că, nu ratați duminică, de la ora 20:00, luni și marți, de la 20:30, noi ediții care vor aduce suspans și răsturnări de situație. Până atunci, puteți revedea momentele favorite pe VOYO.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending