Connect with us

A-Z NEWS

Încă o demisie fulger la Antena 1! O altă super vedetă a decis să plece: ”Nu mă mai regăsesc”

Published

on

După ce am aflat că jurații Chefi la Cuțite părăsesc trustul, iată că acum, o altă vedetă pleacă. Spune că nu se mai regăsește în proiect, iar retragerea a fost cea mai bună soluție.

O nouă demisie cutremură Antena 1. După ce Chefi la Cuțite i-a pierdut pe Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, acum o altă vedetă e dispusă să lase totul în urmă.

Este vorba despre Irina Ursu. Vedeta a decis și ea să părăsească pupitrul știrilor Observator de weekend. Ea a prezentat Observatorul de Weekend de la ora 19.00 în ultimul an și jumătate.

Într-o postare pe contul personal de Facebook, vedeta anunță că cine o cunoaște știe foarte bine cât de ambițioasă este. Totul însă până la un punct.Nu s-a mai potrivit cu proiectul era implicată și nici energie nu mai avea.

De ce a demisionat vedeta de la Antena 1

„Nu mă mai regăsesc în acest proiect. Deloc” „Am decis să încetez colaborarea cu Antena 1. Not all stories are love stories. Mi-am motivat alegerea fix aşa: Nu mă mai regăsesc în acest proiect. Deloc.

Cine mă cunoaşte, ştie că sunt un om ambiţios, care nu se dă bătut şi care, cu cuvinte potrivite, poate face şi învăţa orice. Şi cu toate acestea am renunţat, pentru că nu am reuşit să ies din haina veche şi să o îmbrac uniforma nouă”, a scris vedeta.

Irina Ursu spune că retragerea a fost cea mai bună soluție, adăugând că oamenii din fața televizorului merită să vadă o bucurie a comunicării și chiar mai mult de atât.

Drept dovadă, aceasta le oferă șansa să vadă o cu totul altă persoană. Alte detalii, vedeta de la Antena 1 nu a mai dat, însă a spus că decizia i-a aparținut în totalitate.

„Am considerat că dacă nu mai simţi bucurie când vii în faţa oamenilor, mai bine te retragi, pentru că voi, cei care ne priviţi, meritaţi la TV oameni care să fie conectaţi 100% şi să emane acea bucurie a comunicării prin toţi porii”, a mai scris jurnalista în postarea sa de pe Facebook.

SURSĂ ȘTIRE: news18.ro

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending