Încă un Campari Tonic, si prego! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Încă un Campari Tonic, si prego!

Published

on

 

Vineri seara, în decorul impunător al Palatului Cesianu – Racoviţă, într-o atmosferă cu puternice influenţe milaneze, evenimentul Campari Tonic a purtat amprenta pasională, intensă şi captivantă a Italiei şi datorita expozitiei de afise publicitare Campari, a recitalului Luciei şi a panoului realizat din sticle Campari în ediţie limitată.

Campari Tonic

Recital Lucia

Campari! Când spui Campari gândul te duce direct la sticla elegantă și la culoarea roșie, inconfundabilă, a acestei băuturi. Cu o istorie de peste 150 de ani, fiind distribuit în mai mult de 190 de țări, versatilul Campari este un aperitiv prin excelență și unul dintre cele mai cunoscute branduri din lume. Rețeta originală, un mix de ierburi și condimente cu arome unice, este folosită până în zilele noastre și este, bineînțeles, secretă, fiind cunoscută de doar trei persoane.

Emblematicul aperitiv Campari are reputația reinventării și reinterpretării gusturilor, astfel că recent a lansat cocktailul Campari Tonic.

Campari Tonic este cocktailul recomandat celor care își doresc să exploreze latura nonconformistă a Campari, fiind o băutură efervescentă, care surprinde esența Italiei. Cu o rețetă relativ simplă, fiind compus din Campari, apă tonică, multă gheață și o felie de lime, Campari Tonic se adresează atât bărbaților, cât și femeilor, fiind pretextul modern al reuniunilor cu prietenii.

Cocktailul Campari Tonic are un gust îndrăzneț, puternic, calibrat de o nota proaspătă și răcoritoare și reprezintă provocarea celor aflați în căutarea unor experiențe inedite. Este cocktailul destinat celor care au un stil de viață dinamic, care apreciază aventura simțurilor într-o lume extravagantă și care pot ține pasul cu moda ajungând să dicteze tendințele.

Aroma, gustul și culoarea specifică fac din Campari un simbol al pasiunii, un brand aflat într-o evoluție continuă. Fie că ne referim la unele dintre cele mai spectaculoase afișe publicitare, fie că luăm în considerare calendarul Campari, aflat la a 17-a ediție, Campari este sinonim cu moda, fiind definit de  stilul și rafinamentul  italian, ceea ce îl clasează ca un brand iconic.

Campari Tonic este un cocktail răcoritor, care va mulţumi chiar şi cele mai pretenţioase gusturi. În plus, are o reţetă relativ simplă, fiind compus din Campari, apă tonică, multă gheaţă şi o felie de lime. Uşor de preparat, efervescent şi stenic, Campari Tonic este pretextul modern al reuniunilor cu prietenii, fiind recomandat tuturor celor care îşi doresc să exploreze latura nonconformistă a aperitivului Campari.

Așa că, data viitoare când ieșiți în oraș, nu uitați să cereți Campari Tonic.

Încă un Campari Tonic, si prego!

 

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending