Încălțămintea de damă nelipsită din garderoba femeilor - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Se estimează că, în medie, într-o viață ne folosim picioarele pentru a parcurge echivalentul a cinci circumferințe în jurul Pământului. Din acest motiv rolul încălțămintei este unul foarte mare și necesită o abordare pe măsură. Totuși, încălțămintea de damă nu este doar un mod prin care femeile își protejează picioarele. Aceasta poate tranforma o femeie obișnuită într-o doamnă elegantă și cu stil.

Fiecare sezon necesită tipuri diferite de încălțăminte. Pentru vremea rece a anului sunt specifice perechile de ghete dama. Ele țin picioarele la căldură și le protejează. Plusurile ghetelor sunt că ele protejează articulația gleznei, au un sistem de fixare a picioarelor sub formă de șireturi sau curele, sunt comode și ușor de asortat cu diferite tipuri de haine. La ghete sunt posibile variații de formă, material și metodă de închidere. Toate tipurile de ghete pentru femei pot fi împărțite în mai multe categorii de stil: clasic, modern, sport.

Un alt tip de încălțăminte nelipsit din garderoba femeilor este reprezentat de perechile din categoria pantofi dama. Pantofii fac parte din categoria încălțămintei clasice, fără de care garderoba unei femei nu ar fi completă.

Pantofii sunt unul dintre elementele principale ale imaginii femeii. Uneori pantofii pot fi mai importanți decât o geantă sau orice alt accesoriu, deoarece o pereche de pantofi chic și corect aleasă poate completa armonios chiar și cea mai simplă ținută. Nu este de mirare că există proverbul: „Îmbrăcămintea poate fi oricare, dar pantofii doar de înaltă calitate.”.

Moda modernă ne pune la dispoziție o varietate inedită de pantofi pentru femei. Fie că e vorba de pantofi clasici cu toc înalt, fie pantofi casual cu platformă cu sau fără aplicații, aceștia sunt un statement fără de care femeia nu ar fi femeie. Pantofii sunt preferați de femei pentru că sunt foarte versatili, fiind perfecți atât pentru birou, cât și pentru ieșirile de seară sau petreceri. Punctul forte al pantofilor este că o femeie atunci când îi poartă, se simt încrezătoare în forțele proprii și inspiră eleganță, feminitate și stil în orice împrejurare.

Încălțămintea de damă preferată de femeile tinere din ziua de astăzi este reprezentată de botine dama. Acestea sunt considerate a fi versatile și confortabile și sunt purtate toamna, iarna și chiar și primăvara. Pe piață se găsesc o multitudine de modele de botine. Fie că sunt cu toc sau talpa dreaptă, cu imprimeuri sau fără, botinele sunt nelipsite din garderoba femeilor.

Indiferent de model sau tip, valoarea cea mai de preț a unei perechi de încălțăminte e comoditatea, capacitatea de a păstra piciorul într-o formă corectă și placută. Un mers încrezător va atrage cu siguranță toate privirile, iar dacă în picioare există încălțămintea potrivită cu stilul și personalitatea noastră, cu atât mai bine!

Te invităm să citești și despre: Cafeaua de lux pentru birou devine un beneficiu obligatoriu.

Foto: PR

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending